Theo Rose (24 de ani) și Anghel Damian (30 de ani) sunt cel mai nou cuplu din showbiz, dar au reușit să facă vâlvă cu relația lor. Asta pentru că ambii erau implicați în alte povești lungi și aparent stabile. Theo Rose se iubea de 5 ani cu Alex Leonte, nepotul lui nea Mărin, iar Anghel Damian trăia o poveste de dragoste de aproape 9 ani cu scriitoarea, actrița și scenarista Lia Bugnar (53 de ani). Însă, surpriză! Theo Rose și Anghel Damian au trecut dincolo de relația profesională și l-au lăsat pe Cupidon să-și facă de cap.

Citește și: Motivul bizar pentru care Lia Bugnar nu și-a dorit să fie mamă. A fost căsătorită, a iubit, dar nu are copii. Declarații emoționante, dar și controversate

Citește și: Cum arăta Lia Bugnar când avea vârsta lui Theo Rose și lucra ca manechin: „Eram de o pudoare exacerbată”. Cea mai îndrăzneață poză din tinerețea actriței

Theo Rose: „La final, toți ne despărțim”

După ce noua ei relație a fost disecată pe toate părțile, Theo Rose a intrat pe InstaStory pentru a vorbi cu fanii ei despre această situație. Solista a reușit să scoată și o perlă: „ea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e„.

Măi, prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez. Că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa o fi mai bine. O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, mie nu mi-e frică de asta. Eu, ce era de spus, v-am spus și n-am mâncar rahat. Oi mai fi mâncat eu așa, de-a lungul timpului, dar acum nu.

Ce să zic! Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa, ca să mai știți ce gândesc și eu, că toată lumea zice acum ce gândește, e belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărțit lumea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a spus artista pe InstaStory.

theo-rose-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Theo Rose și Anghel Damian, deconspirați de paparazzi

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca venirea lui Theo Rose la PRO TV, în juriul show-ului „Vocea României”, dar în distribuția serialului „Clanul”, să însemne și o schimbare în viața ei sentimentală. Iată că iubirea a trecut dincolo de profesie și frumușica solistă și actriță are, mai nou, o relație cu scenaristul, actorul și regizorul Anghel Damian. Cancan.ro i-a dat în vileag luni, 1 august, publicând imagini cu ei sărutându-se. Anghel Damian (30 de ani) a încheiat o relație de 9 ani cu Lia Bugnar, iar Theo Rose (Theodora Maria Diaconu, pe numele ei adevărat) s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, după o poveste de 5 ani.

Citește și: Lia Bugnar nu iartă și nu uită. A desființat show-ul „Asia Express” după experiența trăită acolo. A dat în vileag tot ce nu se vede la TV

Citește și: Interviu EXCLUSIV Theo Rose: ”Simt că traveresez cea mai frumoasă perioadă a vieții mele!”