Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat fiul în mare secret. Sasha Ioan, născut pe 14 iunie, a primit taina botezului la vârsta de 5 săptămâni, pe 22 iulie. Tatăl antrenoarei de la „Vocea României”, Ioan Diaconu, a dat toate detaliile.

„A avut loc botezul, sâmbătă (n.r. 22 iulie). Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel. Ne-am bucurat cu toții de acest sentiment, a fost minunat.

Nu pot să spun că am avut emoții, pentru că sunt oameni cu experiență și știm că acesta este ritualul și ne-am bucurat, emoții au fost când s-a născut. Acum să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții să putem să îl facem mare”, a declarat tatăl lui Theo Rose pentru Playtech Știri.

copil-theo-rose-cu-bunicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

De ce s-a grăbit Theo Rose cu botezul: „Așa au hotărât cele două bunici”

Fericitul bunic a explicat și de ce s-au grăbit cu botezul. De fapt, potrivit învățăturii Bisericii creștine, aceasta taină a Botezului se săvârșește începând de la 7 zile și până la 40 de zile după naștere, și iată că familia a ținut cont de acest lucru. Cele două cuscre, mama lui Theo Rose și mama lui Anghel Damian au pus totul la cale.

„Așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă, așa au vorbit și cu preotul și a fost foarte bine, copilul are o lună și 10 zile, e zdravăn.

Nașa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastră cea mare. Theo nu a cântat la petrecere, a fost o petrecere restrânsă cu prietenii și cu familia”, a mai declarat, pentru Playtech Știri, tatăl lui Theo Rose.

La 25 de ani, Theo Rose a născut pe 14 iunie un băiețel perfect sănătos, care a cântărit 3,8 kg și a avut 54 cm la naștere. Ea și tatăl copilului, regizorul Anghel Damian, nu și-au oficializat încă relația.

theo-rose-si-anghel-damianSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 7 / 10

Citește și: VIDEO Theo Rose a fost externată. Cum a fost prima noapte acasă, cu bebelușul Sasha: „Zici că sunt de pe altă planetă, nu-mi revin”

Citește și: FOTO Theo Rose a ieșit la film cu viitorii socri. Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Anghel Damian. Acesta a făcut și primele declarații despre sarcina iubitei

Citește și: De ce l-a botezat Emily Burghelea pe fiul ei la numai 40 de zile: ”Minune de la Dumnezeu! Înainte de botez avea o…”

Citește și: Anghel Damian și Theo Rose, imagini fierbinți din Thailanda. Un detaliu din poze a încins imaginația fanilor