Cântăreața și Anghel Damian au devenit părinții unii băiețel pe nume Sasha Ioan! După o operație de cezariană care a început în jurul orei 08:00 dimineața, vedeta și-a strâns în brațe micuțul!

Iubitul ei a fost alături de ea când a născut, scrie Spynews. Cei doi trăiesc, în aceste momente, cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

Theo Rose a fost condusă de partenerul ei, actorul Anghel Damian, la o clinică privată din Capitală încă de la 6.00 dimineața. Cântăreața a intrat în operația de cezariană în jurul orei 8.00.

Inițial, solista și-a exprimat dorința să nască natural, dar medicii nu au lăsat-o. Nașterea era programată pentru data de 15 iunie, scrie Click!.

Până la acest moment, cei doi fericiți părinți nu au dat declarații și nici nu au postat vreo poză cu chipul bebelușului lor pe conturile de socializare.

a-nascut-prin-cezarianaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Ocupată până în ultimul moment

În ultima perioadă, fanii vedetei au așteptat vești de la ea și au urmărit fiecare mișcare de pe rețelele de socializare. Însă, aceasta nu a dat semne că ar urma să nască, ci din contră. Cântăreața și-a continuat spectacolele și a fost prezentă pe scenă. Ei bine, momentul magic s-a întâmplat astăzi, iar cei doi trăiesc o zi unică din viața lor.

Înainte de a-și ține în brațe micuțul, cântăreața s-a ocupat de ultimele pregătiri pentru venirea acestuia: i-a spălat și călcat hăinuțele, i-a montat patul și a făcut curățenie în toată casa.

Theo Rose le-a dat de bănuit fanilor că s-ar apropia de momentul nașterii, având în vedere că a fost absentă de pe rețelele de socializare. Iată că momentul pe care îl aștepta toată lumea a venit astăzi, 14 iunie!

Vezi și Theo Rose a făcut cele mai sexy poze de gravidă! Ținutele îndrăznețe în care și-a etalat burtica: ”Nu am nicio limită”

Citește și:

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au o relație. Actrița confirmă: „Partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit”

Diana Enache a anunțat sexul bebelușului chiar de ziua tatălui ei. Adrian Enache, cuscru cu Sorin Ovidiu Vântu