Theo Rose și Anghel Damian au făcut mare vâlvă în showbiz cu povestea lor de dragoste, dezvăluită de paparazzi, așa că au căutat mult un moment de liniște, doar pentru ei. Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, și Theo Rose, actrița care o joacă pe fiica lui George Mihăiță, în același proiect, au ales să își petreacă zilele de naștere fără tam-tam. S-au sincronizat însă cu postările pe Instagram și au publicat imagini care lasă de înțeles că sunt împreună, în același loc, la o cazare cu piscinină și cu multă verdeață. Theo Rose a împlinit 25 de ani pe 8 august, iar Anghel Damian împlinește 31 de ani pe 9 august. Sunt amândoi zodia Leu.

Theo Rose a împlinit 25 de ani. Cum petrece cu noul iubit

„Vă mulţumesc mult pentru mesaje, pentru urări, azi (n.r. duminică, 7 august) e sfânta Teodora de la Sihla şi le urez şi eu «La mulţi ani tuturor sărbătoriţilor». Mâine (n.r. luni, 8 august) e ziua mea de naştere aşa că mă petrec la dublu, în linişte, ca niciodată. Am scos corpul ăsta la juma’ de preţ la bronzat”, a povestit Theo Rose, pe Instastory.

Culmea, tot acel mesaj, despre liniște, l-a avut și Anghel Damian, în postarea lui. „Peace (pace), a scris el în dreptul unei poze care-l înfățișa la bustul gol, pe șezlong. În fundal se vede o sticlă de vin și o scrumieră. Iată că îndrăgostiții au ales să se răsfețe la piscină, în doi, lăsând să se mai decanteze iureșul pe care l-a creat povestea lor.

theo-rose-zi-de-nastere-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Theo Rose și Anghel Damian, deconspirați de paparazzi

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca venirea lui Theo Rose la PRO TV, în juriul show-ului „Vocea României”, dar în distribuția serialului „Clanul”, să însemne și o schimbare în viața ei sentimentală. Iată că iubirea a trecut dincolo de profesie și frumușica solistă și actriță are, mai nou, o relație cu scenaristul, actorul și regizorul Anghel Damian. Cancan.ro i-a dat în vileag luni, 1 august, publicând imagini cu ei sărutându-se. Anghel Damian a încheiat o relație de 9 ani cu Lia Bugnar, iar Theo Rose (Theodora Maria Diaconu, pe numele ei adevărat) s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, după o poveste de 5 ani.

Citește și: Theo Rose, după ce s-a cuplat cu Anghel Damian, fostul iubit al Liei Bugnar”: „E belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărțit lumea”

Citește și: Cum arăta Lia Bugnar când avea vârsta lui Theo Rose și lucra ca manechin: „Eram de o pudoare exacerbată”. Cea mai îndrăzneață poză din tinerețea actriței

Citește și: Lia Bugnar a răbufnit. Participarea la Asia Express i-a lăsat un gust amar. Scoate la iveală detalii neștiute din spatele show-ului

Citește și: Motivul bizar pentru care Lia Bugnar nu și-a dorit să fie mamă. A fost căsătorită, a iubit, dar nu are copii. Declarații emoționante, dar și controversate