Frumoasa artistă a participat aseară la un eveniment monden, unde a primit un premiu și a reușit să-i facă pe toți cei prezenți să râdă în hohote. Ea a participat la Gala Performantei si Excelentei, de unde a plecat acasă cu trofeul pentru cea mai frumoasă și talentată artistă din România din 2021. Theo s-a panicat când și-a dat seama că trebuie să țină un discurs în momentul în care urcă pe scenă să accepte premiul, iar pentru a scăpa de emoții a dezvăluit în fața tuturor că din cauza rochiei nu poartă chiloți.

„Dacă vă zic crăpați de râs. Eram aci la gala asta și mă uitam așa la ce se petrece pe scenă și vedeam eu așa că toți oamenii care urcau să-și ia premiul aveau așa un discurs pregătit, sau mă rog erau oameni cu experiența galelor de genul ăsta(…). Și m-am gândit că nu m-am pregătit și eu de acasă să zic câteva cuvinte așa să impresionez, am venit așa și nu știu să zic nimic. Aia e, urc așa. Și când mă uitam eu așa prin sală și îl văd pe Cătălin Botezatu. Și el care a fost cu mine la „Bravo, ai stil” și îmi știe retardul, dacă îi zic lui Cătă că nu port chiloți pe mine leșină de râs”, a povestit Theo pe Insta, adăugând că dacă ar spune așa ceva s-ar face de râs.

theo evenimentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Însă, cum a urcat pe scenă din cauza emoțiilor, ea nu s-a mai abținut.

„Care credeți că a fos primul lucru pe care l-am spus când am urcat pe scenă să-mi iau premiul. N-am chiloți pe mine astăzi, așteptam cu nerăbdare să spun asta”, a spus Theo, toată sala izbucnind în hohote de râs, printre care bineințeles și Cătălin Botezatu.

Mai mult, s-a pozat în rochia superbă, neagră, decupată la spate și în lateral, care nu i-a permis să poarte lenjerie intimă și a făcut poza publică pe rețelele de socializare și a cucerit internetul. A strâns imediat 80.000 de like uri și mii de comentarii. „Cam doamnă azi🌹. La Gala Performantei si Excelentei”, a scris Theo la descrierea imaginii.