Vedeta, care curând va deveni mamă pentru prima oară, a spus că și-a dorit ceva memorabil și îndrăzneț.

“Am făcut niște poze îndrăznețe. Am râs cu ăștia la final, pentru că eu nu am vrut să fac poze de gravidă, deși îmi place să văd la alte fete.

Eu nu mă regăsesc, pentru că eu nu sunt foarte elegantă și m-aș fi uitat la pozele alea și nu m-aș fi recunoscut. Și am zis că dacă tot fac chestia asta pentru mine, ori găsesc o idee îndrăzneață, ori nu mai fac deloc”, a spus Theo pe Instagram.

Nu se știe niciodată dacă eu o să mai arăt așa”

Theo Rose recunoaște că s-a inspirat de la o influenceriță și, în timpul ședinței foto, s-a bucurat de fiecare clipă.

“Am găsit niște idei pe net la o fată pe care o urmăream, le-am arătat ideile și am construit pe baza lor.

Le-am zis că eu nu am niciun fel de limită, hai să pozăm, pentru că nu se știe niciodată dacă eu o să mai arăt așa. Hai să facem frumos, să îmi amintesc și eu de mine când am arătat cât de cât, a om”, a spus vedeta.

Artista în vârstă de 25 de ani, care va întemeia o familie cu regizorul Clanul, Anghel Damian, nu se teme de reacțiile fanilor, deși știe că instantaneele sunt îndrăznețe.

”Ești pregătită de ce o să îți facă lumea pentru pozele astea?”, a fost ea întrebată, iar răspunsul a venit prompt: ”Da, o să se bucure pentru mine că ei știu câte am pătimit”, a glumit Theo.

o-graviduta-indrazneataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Câte kilograme are acum Theo Rose

Recent, cântăreața și actrița recunoștea că a luat proporții, dar că nu-i displace cum arată: ”Pun cam un kilogram pe zi. Eu nu știu ce să zic… Nu prea mă așteptam.

Le dau jos, dar nu mă așteptam să se întâmple chiar așa. Am 58 de kilograme acum”, spunea ea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Întrebatăm cum decurge sarcina la 7 luni, Tgeo Rose răspundea în același stil ironic: ”Merge bine. Acuma am niște aciditate, niște arsuri la stomac. Cică îi crește părul, așa mi-a spus mamaie. Am zis că înghit o mașină de tuns dacă are așa mult păr. Că nu se poate… E cam greu cu arsurile astea”.

Vezi și Theo Rose e cu moralul la pământ: „E greu să fiu femeie gravidă timp de 9 luni”. Ce o supără pe solistă

Citește și:

Premiile Gopo 2023. Cele mai frumoase rochii de pe covorul roșu. Ce designeri au ales vedetele

Câte tatuaje are Adelina Pestrițu? Pe unul îl regretă: „Nu mi-aș mai face!”