Starul mexican a avut probleme cu cu poliția din New York, NYPD. Mașina în care se afla aceasta  a fost oprită de oamenii legii și trasă pe dreapta din cauză că șoferul conducea cu viteză excesivă spre Times Square, unde Thalia trebuia să participe la un eveniment. Artista a postat imediat pe Instagram toată această experiență pentru ca fanii ei care o așteptau la eveniment să știe că va întârzia dintr-un motiv obiectiv.

„Wow, polițiștii ne-au oprit fiindcă mergeam puțin prea repede. Așa că, dacă ajung mai târziu să știți că nu e vina mea. Sunt deja pe drum, totul e ok”, a scris Thalia pe Instastories.

Thalia a fost găsită recent inconștientă în casă

Thalia, care a devenit celebră în anii `90 pentru rolurile din telenovele mexicane,  se afla în metropola americană pentru promovarea celui de-al 14-lea album muzical al său.  Ultimul ei single „No Me Acurdo” a strâns peste 500 de milioane de vizualizări pe Youtube, iar pe Instagram are peste 12 milioane de fani.

Artista, în vârstă de 47 de ani, este căsătorită din 2000  cu fostul șef al casei de producție Sony Music, Tommy Mottola, fostul soț al Mariah Carey. Thalia și-a îngrijorat recent fanii, fiind dusă de urgență la spital, după ce a fost găsită inconștientă în casă.

Vezi şi Times Square din New York – curiozități și lucruri mai puțin știute!

Citește și: