Vedeta a mărturisit că marea sportivă a constituit o influență majoră în viața ei. Dar, concret, ce s-a întâmplat între cele două?

Cântăreața Thalía a explicat în postare că s-a simțit foarte fericită după ce a aflat că fosta gimnastă Nadia Comăneci a urmărit-o pe rețelele ei de socializare. Ea a povestit că atunci când era mică, Nadia era unul dintre cei mai mari idoli ai ei.

Nadiei Comăneci a constituit o influență majoră în viața mea”

„Dragilor, vreau să vă povestesc ceva ce am realizat aseară și mi-a venit să urlu de fericire. De când eram copil am fost o mare fană a Nadiei Comăneci și pentru mine ea a constituit o influență majoră în viața mea. Aveam afișe cu ea la mine în cameră, îi puneam fotografiile pe coperțile caietelor, nu ratam niciun interviu cu ea în presă, din vremea când câștiga toate acele medalii și celebra notă de 10, nota perfectă pentru reprezentațiile ei impecabile, toate acestea s-au transformat pentru mine într-un reper, iar ea a devenit omul care m-a inspirat de-a lungul timpului.

Ieri am realizat că mi-a dat like la aparițiile din câteva publicații și am realizat că am ajuns într-un cerc complet, de la fetița visătoare care visa la fetița campioană. Nadia te iubesc, însemni atât de mult pentru mine, îți mulțumesc pentru tot!”, a spus Thalia despre românca Nadia Comăneci.

Cum a reacționat Nadia Comăneci

Elegantă, sportiva noastră a reacționat după ce a citi mesajul Thaliei.

„Dragă Thalia, îți mulțumesc pentru acest mesaj superb. Felicitări pentru fabuloasă ta carieră. Îți transmit îmbrățișări ție și familiei tale. Sper să ne vedem în curând.”, a scris marea gimnastă pe pagina de Instagram a Thaliei, în dreptul postării care îi e adresată.

Vezi și Nadia Comăneci, imagine rară și neașteptată cu mama ei. Cum arată aceasta, la 80 de ani

Citește și:

Keanu Reeves şi iubita lui s-au logodit! Ce amestec a avut Sandra Bullock

Cristian Boureanu și iubita lui tinerică s-au despărțit! Declarațiile celor doi au lăsat pe toată lumea cu gura căscată