Celebra artistă și fosta actriță de telenovele a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini de la ziua ei, unde a părut că s-a simțit foarte bune, precizând că e cea mai frumoasă zi de naștere din viața ei. „Una din cele mai frumoase zile de naștere din viața mea. O mare surpriză! Baloane, mare, tort și cea mai iubitoare familie din lume. Pe lângă dragostea pe care mi-ați oferit-o în această zi, ce aș putea să mai îmi doresc de la viață?  Doar sănătate ca să mă bucur de fericire și iubire toată viața mea. Să trăiesc cu bucurie și să descopăr fericire în fiecare moment”, a scris aceasta în descrierea fotografiilor.

Thalia a implinit 47 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Dezvăluiri dureroase din viața prințesei Diana, la 21 de ani de la moarte ei. Ce i-a făcut Camilla lui Lady Di chiar înainte să se mărite cu prințul Charles

Thalia a devenit celebră după ce a jucat în „Marimar”

Ei s-au plimbat cu iahtul  pe râul Husdon, având pe fundal Statuia Libertății. Barca a fost special amenajată pentru artistă cu baloane și mese.

 

Thalia s-a nascut la 26 august 1971, in Mexico City, unde a urmat cursurile bilingve (în spaniola și franceza) ale celebrei Scoli ″Elycio Francée Mexican″. La 9 ani, a fost aleasă să facă parte din trupa de copii ″Din Din″, alaturi de care a inregistrat de-a lungul anilor patru albume. Însă, ea a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a jucat în trilogia „Maria”: „Maria Mercedes”, „Marimar”, „Sărmana Maria”. Cele trei seriale au devenit un adevărat fenomen în intreaga lume, fiind difuzate in 180 de tari.

Artista mexicană este căsătorita din anul 2000 cu celebrul producator de la Sony, Tommy Mottola și au împreuna doi copii, Sabrina și Matteo. De-a lungul timpului, actrița de telenovele s-a implicat în numeroase proiecte care militează pentru drepturile copiilor la educație, egalitate și protecție.

Citește și: