Fosta actriță de telenovele a transmis un mesaj emoționant în care vrea să le amintească fanilor că fiecare zi din viața noastră este importantă, nu doar aniversarea și că toată lumea ar trebui să sărbătoarească viața în fiecare zi.

 

„Mâine mai sărbătoresc un an de viață, un alt an plin de binecuvântare, bucurie, sănătate…și cu multe lucruri frumoase. Ar trebui să sărbătorim fiecare zi”, transmis Thalia, ieri, într-un video emoționant.

Thalia și-a continuat reflecția vorbind despre cât de important este  să ne sărbătorim viața nu doar în ziua aniversării, ci să o facem zilnic. „În fiecare zi ar trebui să fie ziua noastră. În fiecare zi trebuie să ne sărbătorim viața, în fiecare zi trebuie să sărbătorim trecerea noastră pe acest pământ, tot ceea ce am obținut, căderile noastre, felul în care ne-am ridicat și cum ne-am reconstruit de-a lungul vieții. Fiecare zi trebuie sărbătorită pentru că suntem unici, speciali, și nu mai există alții ca noi pe întreaga planetă. Așa că nu trebuie să aștepți o aumită zi în calendar pentru a sărbători. Viața se întâmplă azi și în fiecare zie ste ziua noastră, pentru că suntem aici și suntem vii ”, a mai spus artista.

Thalia si tortul de la ziua eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Artista are talia din ce în ce mai mică

Thalia arată spectaculos la 48 de ani și pare că pentru ea timpul s-a oprit în loc, pentru că pare că nu a îmbătrânit nici măcar o zi. Ea a iscat numeroase controverse de-a lungul timpului cu talia ei extrem de mica. Aceasta a spus la un moment dat că și-a scos chiar și două coaste. Recent, eași-a uimit fanii cu noile dimensiuni ale taliei sale.

 

Celebra cântăreață se pare că a făcut o adevărată obsesie pentru a dobândi un mijloc cât mai subțirel. Astfel, ea și-a angajat un antrenor personal, Jorge Valverde, pentru un program special de 14 săptămâni  să o ajute să „topească’  toată grăsimea de pe șolduri și talie. Thalia a urmat un program strict de exerciții fizice extreme pentru a-și atinge obiectivele de a-și reduce dimensiunile și pentru a scăpa de grăsimea din corp.

După cinci săptămâni de antrenament, artista a publicat pe contul ei de Instagram rezultatele: a reușit să-și reducă grăsimea din corp cu 2, 8%, iar în talie a scăzut 2 cm.

 

Mai mult, Thalia  și-a convins și soțul să se apuce de sport. Tommy Mottola a împlinit 70 de ani, dar pare să aibă o condiție fizică de invidiat. Artista l-a filmat în timp ce făcea exerciții pentru bicepși.

Thalia și Tommy vor sărbători 19 ani de mariaj pe 2 decembrie. Ei au împreună doi copii, un băiat și o fată, iar fiica lor este foarte frmoasă, dar a moștenit mai mult trăsăturile tatălui ei.

Citește și: