A șocat întreaga lume după ce s-a aflat că și-ar fi scos două coaste ca să aibă talie mai mică. Însă, Thalia face eforturi mari ca să-și păstreze silueta. Ea reușeșete și la 50 de ani să arate impecabil, cu câteva reguli simple: este foarte atentă la alimentație și face și foarte multă mișcare.

Și nu are nevoie mereu de un antrenor sau de aparate complicate. Recent, ea a fost surprinsă de paparazzi, pe balcon, executând mișcări complicate de yoga, care îi soliticită toate grupele de mușchi.

*EXCLUSIVE* THALIA IS SPOTTED FINDING HER ZEN ON THE BALCONY OF HER NEW LUXURY CONDO IN MIAMISeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Iar performanța ei este cu atât mai lăudabilă cu cât pe 26 august va împlini 52 de ani.

Boala cumplită de care Thalia suferă de 15 ani: „Totul pălește în fața sănătății”

Thalia recunoaște că are mare grijă de corpul ei

Aceasta a dezvăluit că lucrează în fiecare zi la un aparat, pe care și l-a montat într-o cameră din casa ei și care o ajută să-și lucreze toate grupele de mușchi. Drept dovadă, stau filmulețele postate pe contul ei de Instagram, în care arată ce antrenamente intense face în fiecare zi. Ea acordă însă o mare atenție și alimentației.

„Adesea sunt întrebată ce fel de exerciții fizice fac ca să-mi mențin silueta și mereu răspund că depinde foarte mult de felul în care mă simt în ziua respectivă. Sunt zile în care mă simt energică și puternică și atunci fac mai mult cardio și exerciții cu greutăți. Dar sunt momente în care corpul meu simte nevoia de confort, pace și liniște, iar atunci aleg să fac yoga sau Pilates sau să dansez pe melodii care mă fac fericită.

De asemenea, ador să fac plimbări în dimineți însorite pentru a mă încărca cu vitamina D, care este minunată pentru că ține depresia la distanț și îți energizează corpul”, a mărturisit Thalia, precizând însă că este bine să-ți asculți corpul.

Diagnostic necruțător

Deși arată superb, nu multă lume știe că Thalia suferă de o boală grea, de mai bine de 15 ani. În urmă cu 15 ani, când se afla pe ultima sută de metri sarcina cu primul ei copil, fetița Sabrina, Thalia și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu ea. Se simțea extrem de obosită, avea dureri și transpira excesiv. Speriată de aceste simptome, a mers de urgență la medic. După ce și-a făcut mai multe analize, la 4 laboratoare, într-un final artista a fost diagnosticată cu boala Lyme.

Artistei i s-a declanșat boala Lyme, după ce, în 2007, a fost mușcată de o căpușă. „Am calculat că eram în ultima lună de sarcină când am început să mă simt extrem de obosită și transpiram foarte rău noaptea, motiv pentru care eram nevoită să mă schimb chiar și de trei ori pe noapte. Mă dureau mușchii și încheieturile”, și-a amintit Thalia.

„Mă simțeam din ce în ce mai rău. Aveam impresia că o să mor. În acele momente am realizat cât de puțin contează banii, faima și succesul. Totul pălește în fața sănătății”, a mai adeclarat actrița.

„Este o boală îngrozitoare care atacă sistemul nervos central. Ajungi să fii ca o legumă: nu îți mai poți mișca picioarele și nici mâinile, nu mai poți vorbi și ajungi să nu îi mai recunoști pe cei pe care îi ai în fața ta”, a recunoscut Thalia.

Frumoasa cântăreață a dezvăluit că ea a avut noroc că a descoperit boala la timp, însă a avut mari probleme din cauza ei.  „Afecțiunea mi-a afectat pielea, sistemul nervos și inima. Dacă nu s-ar fi acționat la timp și corpul meu nu ar fi răspuns la tratament, aș fi putut să ajung chiar la demență. Îmi cădea  părul si aveam pielea foarte uscată”, a mai povestit artista.

Vezi și Thalia, mesaj emoționant pentru Nadia Comăneci. Ce s-a întâmplat între gimnasta noastră și cântăreață

Citește și: Tu știi că Andreea Marin are o soră? E blondă, cu ochi albaștri și e incredibil de frumoasă!

Ea are 63 de ani, el 27. Cine este iubitul Madonnei