A șocat întreaga lume după ce s-a aflat că și-ar fi scos două coaste ca să aibă talie mai mică. Însă, Thalia face eforturi mari ca să-și păstreze silueta. Ea reușeșete și la 50 de ani să arate impecabil, cu câteva reguli simple: este foarte atentă la alimentație și face și foarte multă mișcare.

Și nu are nevoie mereu de un antrenor sau de aparate complicate. Recent, ea a fost surprinsă de paparazzi, pe balcon, executând mișcări complicate de yoga, care îi soliticită toate grupele de mușchi.

*EXCLUSIVE* THALIA IS SPOTTED FINDING HER ZEN ON THE BALCONY OF HER NEW LUXURY CONDO IN MIAMISeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Iar performanța ei este cu atât mai lăudabilă cu cât pe 26 august va împlini 50 de ani.

Thalia recunoaște că are mare grijă de corpul ei

Aceasta a dezvăluit că lucrează în fiecare zi la un aparat, pe care și l-a montat într-o cameră din casa ei și care o ajută să-și lucreze toate grupele de mușchi. Drept dovadă, stau filmulețele postate pe contul ei de Instagram, în care arată ce antrenamente intense face în fiecare zi. Ea acordă însă o mare atenție și alimentației.

„Adesea sunt întrebată ce fel de exerciții fizice fac ca să-mi mențin silueta și mereu răspund că depinde foarte mult de felul în care mă simt în ziua respectivă. Sunt zile în care mă simt energică și puternică și atunci fac mai mult cardio și exerciții cu greutăți. Dar sunt momente în care corpul meu simte nevoia de confort, pace și liniște, iar atunci aleg să fac yoga sau Pilates sau să dansez pe melodii care mă fac fericită. De asemenea, ador să fac plimbări în dimineți însorite pentru a mă încărca cu vitamina D, care este minunnată pentru că ține depresia la distanțp și îți energizează corpul”, a mărturisit Thalia, precizând însă că este bine să-ți asculți corpul.

Citește și: Tu știi că Andreea Marin are o soră? E blondă, cu ochi albaștri și e incredibil de frumoasă!

Ea are 63 de ani, el 27. Cine este iubitul Madonnei