Într-un video postat pe Instagram, frumoasa cântăreață apare sărbătorindu-și ziua de naștere, alături de trei din cele patru surori ale ei, Ernestina, Federica și Gabriela Sodi.„Pre-petrcere! În fiecare august sărbătorim #aniversare #fecioară #26 august #fericire #bucurie #tort”, a scris Thalia pe Instagram.  Cele patru au petrecut câteva momente foarte plăcute împreună și deși Thalia a încercat să pară fericită, aceasta e încă afectată de faptul că familia ei s-a destrămat, simțindu-i lipsa celei de-a patra surori, Laura Zapata.

Citește și: Divorț neașteptat în showbiz-ul românesc. Pe ea o vezi în fiecare dimineață la TV, iar el este un artist celebru

Nu vorbește de 8 ani cu sora ei, Laura Zapata

Thalia, tortSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Relația dintre ele s-a răcit din 2011 de la moartea mamei lor, Yolanda Miranda. Cele două surori nu și-au mai vorbit după ce Laura a făcut declarații scandaloase în presă despre sora ei, pe care a numit-o „o ființă umană dezgustătoare și fără suflet” , cearta celor două pornind de la un apartament al bunicii lor.

Mai mult, situația dintre ele s-a terminat definitiv după ce Zapata ar fi înscenat răpirea ei și a altei surori, Ernestina, în încercarea de a obține bani de la cântăreață și de la soțul ei, mogulul Tommy Mottola.

Cu toate acestea, soțul Thaliei încearcă să-și surprindă soția, cu momente cât mai frumoase. El i-a luat cadou o mașină nouă în valoare de 50 de mii de dolari și o răsfață în fiecare zi cu gesturi cât mai imrepsionante. Recent, el a pus pe instagram un video în care apare în timp ce gătește pentru frumoasa ei soție și invitații ei.

Citește și: