După rolul din „Rosalinda” din 1999, Thalia a renunțat la actorie. Ea a ales să se dedice carierei muzicale, afacerilor, dar mai ales familiei pe care a întemeiat-o cu producătorul Tommy Mottola.

Thalía este mai mult decât obișnuită cu teste rapide pentru detectarea COVID-19 , după ce a fost nevoită să-și reia activitățile de lucru în mijlocul pandemiei, potrivit Hola. Prin intermediul rețelelor sale de socializare, Thalia le-a împărtășit fanilor ei modul în care și-a făcut un test nazal pentru a detecta virusul SARS-CoV-2.

Ceea ce i-a impresionat cel mai mult pe fanii ei fideli a fost faptul că artista nu a tresărit deloc în timpul proceduri neplăcute.

thalia-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cântăreața a fost însoțită la testare de către soțul ei, Tommy Mottola. Artista a stat nemișcată în timpul examinării, în ciuda disconfortul creat de metodă de recoltată, a și zâmbit de altfel, semn că este cu adevărat curajoasă.

Fanii cântăreței au reacționat surprinși de curajul de care a dat dovadă, pentru că nici nu s-a mișcat și nici nu a făcut niciun gest: „Doar văzându-l, chiar și eu l-am simțit”, „Nu ai făcut nicio expresie !!! Ești prooo !!!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de către fani.

Cântăreața a fost foarte deschisă cu fanii ei, cărora le-a împărtășit cât de complexe au fost pentru ea în ultimele luni. Având în vedere că suferă de ani buni de boala Lyme, așa că, din primele zile ale pandemiei, a trebuit să ia măsuri extreme de precauție pentru a nu se infecta cu Covid-19, mergând la controale constante pentru a-și ține boala sub control.

În anul 2000 Thalia s-a căsătorit cu celebrul muzician și producător american Tommy Mottola, iar 7 ani mai târziu aceștia se bucurau împreună de primul copil, Sabrina. Puțin mai târziu cei doi părinți au decis că sunt pregătiți de un al doilea copil, Sabrina oferindu-le deja foarte multă bucurie și căldură. În 2011 s-a născut mezinul familiei, micuțul Matthew.