Considerată regina telenovelelor, starul și-a obișnuit fanii să posteze imagini cât mai sexy cu ea pe rețelele de socializare.

Se știe că artista a recurs la fel de fel de trucuri pentru a-și menține silueta de adolescentă, fapt pentru care și-ar fi scos și două coaste ca să dobândească o talie de viespe. Însă, Thalia nu s-a oprit aici, ci se pare că a exagerat și cu procedurile cosmetice la nivelul feței.

Thalia, desfiinţată pe internet după ultimele fotografii publicate. Detaliul observat de fani, pentru care a fost aspru criticată: „Trebuie să-ți accepți anii cu demnitate”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Dieta lui Meghan Markle. Iata ce consumă în fiecare dimineață pe stomacul gol și în ce constau mesele ei

Thalia are ten de adolescentă

Ea a împărțit recent internetul în două tabere cu un detaliul care se poate observa ușor în ultimele imagini publicate cu ea.

În ciuda faptului că are 47 de ani, aceasta se mândrește cu un ten ca de adolescentă, fiind perfect întins și fără nici un rid. Artista se pare că a exagerat cu botoxul și colagenul, transformându-și zâmbetul într-unul forțat. Mai mult, pomeții ei au devenit mai proeminenți ca niciodată, deși Thalia a pierdut în greutate, în ultima vreme, în urma unui program intens de exerciții fizice. „Thalia, te iubesc dintotdeauna. Ai talent, strălucire, frumusețe și ești foarte frumoasă, dar în ultima vreme în fotografii ai o frumusețe prea articifială. Fața ta s-a schimbat, trebuie să-ți accepți anii cu demnitate. Dacă vei continua așa și în anii următori, vei regreta. Ai ajutor, dar nu exagera”, „Arăți artificial”, „Zici că ești păpușă de porțelan”, „Gura ta a devenit atât de urâtă din cauza colagenului”, „Prea mult botox! Ţi-ai distrus faţa!”, au fost câteva dintre comentariile faniilor. Pe de altă parte, alți internauți i-au sărit în apărare, spunând că e frumoasă oricum și să nu țină cont de comentariile răutăcioase. „Ești frumoasă oricum. Fac comentarii răutăcioase pentru că sunt invidioase”, „Cea mai frumoasă femeie din Mexic”, „Frumoasă ca întotdeauna”, au mai scris aceștia.

Citește și: