Se știe că Thalia (47 de ani) este un fan al operațiilor estetice, ea recunoscând că și-a scos chiar și două coaste ca să aibă talia mai mică. Însă, fanii sunt de părere că artista a exagerat în ultimul timp cu botoxul și a ajuns de nerecunoscut. Deși are trăsături extrem de frumoase, Thalia vrea să arate în continuare de 20 de ani și nu vrea să-și arate vârsta, fapt pentru care apelează tot felul de inovații pentru a-și șterge ridurile, ceea ce nu e deloc pe placul fanilor.

Thalia 3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Chipul angelic al artistei pare acum înghețat, dupa numeroasele operatii estetice la care a apelat.  Zâmbetul frumos al mexicancei s-a transformat într-unul forțat, iar Thalia pare să-și fi pierdut expresivitatea și frumusetea naturală care i-au adus celebritatea. Fanii  au criticat-o aspru pentru faptul că nu-și acceptă vârsta și o roagă să nu-și mai strice fața.

 

„Prea mult botox!”, „Chipul tău nu mai e deloc natural! Ești de nerecunoscut! Ai un zâmbet forțat „, i-au scri fanii, acuzând-o chiar că folosește și mult prea multe filtre și photoshop pentru a-și edita pozele de pe Instagram. „Oricine arată așa bine cu photoshop. Ea nu publică niciodată imagini fără filtre, dar toți știm că timpul trece și nu mai are 30 de ani, ci deja se apropie de 50”, au mai scris internauții.

Însă, alți fani i-au luat apărarea artistei, spunând că oamenii o critică pentru că sunt invidioși. „Ești foarte frumoasă”, „Am vrea să vă vedem și pe voi cum arătați la 50 de ani cu tot cu photoshop”, „Fabuloasă”, „Este minunată”, „Tu nu ești de pe planeta asta”, i-au scris alți fani.