Celebra artistă și-a însoțit soțul, producătorul Tommy Mottola, în vârstă de 68 de ani, la New York, unde au participat la deschiderea musicalului „ The Donna Summer”, pe Broadway, într-o ținută spectaculoasă care a atras toate privirile.  Ea a purtat o salopetă argintie cu un umăr gol, dintr-un material ușor transparentă și cusută cu șiruri de paiete. Thalia a reușit să-și pună astfel în evidență silueta pe care și-a recăpătat-o cu multă muncă. Regina telenovelelor a recunoscut că în ultimul an a luat în greutate, iar de câteva luni a început să facă antrenamente intense de pilates și yoga pentru a-și redobândi talia de viespe care a consacrat-o.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a nu o place pe Meghan Markle și nu încearcă să ascundă acest lucru. Ce spune despre viitoarea soție a prințului Harry

Thalia-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Thalia și-a scos două coaste pentru o talie mai mică

Thalia (46 de ani) a strălucit pe covorul roșu, la brațul soțului ei, și a reușit să atragă toate privirile, fiind vedeta serii. Frumoasa cântăreață a iscat de-a lungul aniilor mai multe controverse, după ce a declarat că și-a scos două coaste ca să aibă talia mai mică. Mai în glumă, mai în serios, ea a postat, în urmă cu ceva timp,  pe Instagram două fotografii cu coastele ei aflate într-un borcan.

Tommy și Thalia sunt căsătoriți de 18 ani și au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. Artista a renunțat la actorie pentru a se dedica familiei ei și pentru a se concentra mai mult pe cariera ei muzicală.

Citește și: