Tracey Waterman, expert în recrutări al casei regale, a dezvăluit într-un docuemntar recent, transmis de televiziunea Channel 5, mai multe trucuri care o ajută în procesul de selecție a angajaților.

De exemplu, când a ales personalul pentru reședința din Sandringham, unde întreaga Familie regală își petrece Sărbătorile de iarnă, s-a folosit de un test ciudat, care presupune o muscă.

“Diferența dintre un angajat al unui hotel de cinci stele și un angajat al casei regale este făcută de atenția la detalii”, spune Tracey Waterman.

“Pentru a vedea dacă un candidat este atent la detalii, plasez strategic o muscă pe covor sau în șemineu. Apoi, candidatul este dus în acea cameră și îi spun să arunce un ochi peste tot ce este în cameră și să-mi spună dacă vede ceva în neregulă. Se întâmplă să le spun și că avem un șemineu foarte frumos, pentru a-i face să se uite atent acolo”, a dezvăluit Tracey Waterman.

Femeia a afirmat că doar 5 din 10 candidați văd musca și că doar 1 dintre cei 5 o ridică, iar acesta este angajat, dacă trece și celelalte teste la care este supus.

Vezi și Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii împlinește 94 de ani. Cum arăta suverana în tinerețe

Citește și:

Prinţul Nicolae al României: „Sper că venirea unui copil ne va reapropia de Famila Regală”. Ce sex va avea copilul

Beyonce a pierdut lupta cu kilogramele. Cele mai recente imagini cu ea