Edith González s-a stins din viață pe 13 iunie 2019 după ce i-a revenit cancerul ovarian într-o formă mult mai agresivă. Însă, procesul de deschidere a testamentului a trebuit să fie amânat cu aproape 2 ani de la moartea ei din cauza pandemiei. Astfel, documentul a fost deschis și citit în prezența lui Lorenzo Lazo, soțul actriței, și a lui Víctor Manuel González, fratele acesteia.

Ulterior, Manuel a făcut totul public în cadrul emisiunei TV, Hoy, de la Televisa.

„Toate în cordialitate, toate bune. Edith a lăsat instrucțiuni precise despre tot ce trebuie să se facă”, a explicat Víctor Manuel González în emisiunea Hoy .

Așa cum era de așteptat, Edith a dezvăluit în testament că ultima ei dorința este ca fiica ei, Constanza, să fie unica moștenitoare a averii ei. Adolescenta va intra în posesia moștenirii abia anul viitor când va ajunge la vârsta majoratului.

Edith cu mama ei si cu fiica eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mama lui Edith Gonzalez a murit în urmă cu patru luni

„Moștenitorul universal este nepoata mea [Constanza]. Eu sunt executorul. Totul merge ca uns. A durat puțin mai mult din cazua pandemiei, dar iată-ne aici”, a adăugat el.

„Se așteaptă vârsta majoratului ei, astfel încât să își poată exercita bunurile după cum consideră de cuviință’, a mai spus Manuel.

De asemenea, el a mai dezvăluit că marea dorință a lui Edith a fost ca totul să decurgă în armonie și ca nimeni să nu-i conteste deciziile. Mai mult, el a povestit și cum a reacționat Constanza când a auzit ce a decis mama ei.

„A fost încântată că deja respectăm ultima dorința a mamei ei și așteaptă să ajungă la vârsta potrivită ca să intre în posisia averii și să facă orice își dorește cu ea”, a mai spus Victor despre Constanza.

Constanza are viitorul asigurat, având în vedere că mama ei avea o avere estimată la un milion de dolari. Adolescenta se pare că este milionară la doar 16 ani. Ea va sărbători majoratul abia anul următor, în luna august.

Víctor González, fratele Edith, a exclus orice tip de problemă în timpul acestei proceduri legale, deoarece totul era în perfectă ordine, iar sora lui a căutat întotdeauna armonie în familia ei, ultima ei dorință fiind să se înțealeagă bine cu toții între ei.

„Suntem înțelegători, pentru că nu suntem genul de familie care caută ceartă. Una din învățămintele pe care ni le-a lăsat Edith este acela că trebuie să negociem și că totul trebuie rezolvat cu înțelegere, dragoste și afecțiune’, a mai declarat fratele regretatei actrițe.

Victor a mai dezvăluit că familia lui a mai trecut printr-o pierdere. În urmă cu patru luni, pe 28 noiembrie, s-a stins din viața și mama lui și a lui Edith, Doña Ofelia Fuentes, la vârsta de 89 de ani. Aceasta suferea de mai multe boli cronice, specifice vârstei, care s-au agravat în ultima vreme, mai ales din cauza suferinței provocată de moartea regretatei actrițe. După decesul lui Edith Gonzalez, Ofelia a suferit o depresie puternică, iar starea ei s-a înrăutățit.

Constanza a fost pentru starul din „Inimă sălbătică”, lumina ochiilor ei. Ea a mărturisit de multe ori că fiica ei a fost pentru ea cel mai mare sprijin în lupta împotriva cancerului și a făcut tot posibilul să-și revină pentru ea.

Citește și: Inima lui Edith Gonzalez s-a oprit de două ori. Prima dată medicii au salvat-o, dar a doua oară a renunțat să mai lupte pentru viață. Ultimele imagini cu ea în viață

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul. În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine, dar din păcate a pierdut lupta cu boala.

Citește și:

Oana Roman vorbește despre o nouă relație. Ce simte acum pentru Marius Elisei

Liviu Vârciu a împlinit 40 de ani. Ce surpriză i-a făcut Anda Călin?