Primele două ediții ale emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” ne-au convins că vedetele au o misiune grea în jungla Dominicană. În primul rând să lupte cu propriile limite, să își învingă fricile, fobiile și dezgustul. Numai privind pozele ne putem da seama cât sunt de chinuiți. Nu o fac însă doar pentru a apărea la televizor, la ore de maximă audiență, ci și pentru că sunt plătiți. Ca la toate reality-show-urile, și la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” concurenții au onorarii săptămânale, care diferă însă în funcție de notorietatea fiecăruia. E clar că Lidia Buble nu este plătită cât Bia Khalifa, creatoare de conținut pentru adulți și fostă concurentă la iUmor.

lidia-bubleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Potrivit publicației Playtech.ro, Lidia Buble ar încasa de la PRO TV 5.000 de euro săptămânal pentru chinurile îndurate în Republica Dominicană, acolo unde 12 vedete se luptă pentru premiul cel mare. Bia Khalifa și Giani Kiriță se mulțumesc cu jumătate, adică 2.500 de euro pentru o săptămână de concurs.

Iată că, după cine rafinate cu milionarul Horațiu Nicolau, în cele mai selecte restaurante din București, Lidia Buble a ajuns să de pe gât un cocktail din viermi sau să mănânce tarantulă la grătar. Ba chiar a avut o cădere nervoasă când a văzut păianjenul în farfurie. A început să țipe și să plângă. „Nu pot, nu”, a strigat plângând. În cele din urmă, artista a tăiat tarantula în bucăți și a mâncat-o cu mâna.

Cine sunt cele 12 vedete de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Doisprezece vedete își testează limitele în jungla din republica Dominicană. Celebritățile din România care au dat curs provocării sunt: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (comediant). Emisiunea a debutat pe 4 septembrie și este prezentată de Cabral și de Adela Popescu.

Citește și: Cine e Horațiu Nicolau, milionarul divorțat cu care tot iese Lidia Buble. Din nou împreună la un prânz „de lux”

Citește și: Lidia Buble, în costumul de baie minuscul, care a isterizat poporul: „De ce purtați astfel de slip? De ce?”