Teo Trandafir a trecut în urmă cu șase ani prin al doilea divorț. La sfârșitul lui 2012,  ea a divorțat cu fostul rugbist Constantin Iosef,  mariajul lor rezistând doar câteva luni. Cei doi s-au căsătorit pe 2 iunie 2012, în ziua în care aceasta a împlinit 44 de ani. La numai șase luni de mariaj însă, cuplul a decis să o apuce pe drumuri separate, vedeta Tv lăsând să se înțeleagă, la vremea respectivă,  că firea ei mult prea analitică ar putea fi unul dintre motivele recentului divorț și al lipsei de înțelegere cu cel de lângă ea.

Fiica lui Teo s-a transformat într-o adolescentă superbă

MaiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Însă, acum Teo a vorbit pentru prima dată despre eșecurile mariajelor ei, dar și despre o eventuală căsătorie, într-un interviu exclusiv pentru revista OK!.

Întrebată dacă se mai vede din nou la altar, îndrăgita prezentatoare TV a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri: „La altar la 50 de ani? Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă. E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu…(…). Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?”, a spus Teo pentur OK!.

Teo Trandafir nu și-a dorit niciodată copii

Vedeta a mărturisit că aceeași panică a simțit-o în ambele ei căsnicii și fără nicio vină a partenerului.  Teo a explicat că diferența dintre un mariaj și o relație stabilă e faptul că într-o relație, când nu-ți mai convine ceva, te ridici și pleci. „Eu am plecat de acasă de la mine în ziua în care n-am mai suportat”, a spus Teo.

 

Întrebată dacă își  dorește să devină mamă, Teo a spus că nu și că și-a dorit niciodată copii, dar Maia a fost un dar de la Dumnezeu.

„Nu! Eu nu mi-am dorit copii niciodată. Eu nu sunt făcută să fiu mamă. Dar Maia a fost de la Doamne-Doamne trimisă foarte clar, cu adresă, cu tot. N-am avut ce să fac. Cum să abandonezi un copil nou-născut? Nu aveam cum să zic „Nu“. M-am trezit la 36 de ani cu toată viaţa dată peste cap, cu un copil care răcnea, cu mine care nu eram pregătită pentru aşa ceva. Am plecat la serviciu dimineaţa şi m-am întors seara acasă cu un copil nou-născut. N-a fost bine. M-am speriat îngrozitor”, a mai spus Teo pentru OK!

Citește și: