Teo a încercat din răsputeri să scape de kilogramele în plus, dar pentru că nicio dietă nu dădea rezultate, în urmă cu 4 ani a luat cea mai bună decizie din viața ei, după cum spune chiar ea. A făcut o operație de micșorarea a stomacului, iar de atunci a reușit să dea jos peste 60 de kilograme, iar transformarea ei este spectaculoasă.

Citește și: Andreea Esca, mesaj cutremurător cu care și-a îngrijorat fanii: „Voi avea sfârșitul Stelei Popescu…”

Ține de patru ani un regim strict

Nu doar că e plină de energie și mai zâmbitoare ca oricând, dar se simte și extraordinar de bine. Cu toate acestea, Teo are grijă să nu facă excese cu mâncarea nici acum și că deși e o operație simplă, trebuie să ai grijă după să-ți menții silueta și continuă să țină un regim alimentar destul de strict.

“Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puțini știu că dimineața pun în gură doar două feliuțe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoara şi gata. Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, sistematic îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai…o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aia, în timpul emisiunii, mai îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame. La final, mai aştept la “pomană”, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit! Practic, sincer vorbind, banii de mâncare au dispărut!”, a mărturisit cu sinceritate Teo Trandafir, pentru wowbiz.ro.

 

CItește și: