Teo Trandafir nu se ferește să povestească despre experiențele sale cu foști iubiți, chiar dacă nu o face prea des. Aceasta a afirmat că toți bărbații din viața ei au funcționat după un algoritm anume.

Întrebată dacă bărbații se tem de ea, deoarece este o, fără îndoială, o femeie puternică și inteligentă, Teo Trandafir a răspuns vehement că da.

”Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează: vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil!», a mărturisit Teo Trandafir pentru Ok! Magazine.

Într-un interviu mai vechi, acordat lui Denise Rifai, Teo Trandafir, care a fost căsătorită și a păstrat numele de familie al primului soț, delara, legat de același subiect, foștii parteneri: ”Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte că pe o măsea stricată. (…)

Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor funcționa niciodată pentru că am această cerință pentru bărbatul de lângă mine: lasă-mă să trăiesc lângă ține, așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine.

Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, unde sunt; nu te voi întreba niciodată unde ești. Niciunul dintre partenerii mei nu a auzit de la mine întrebarea cu cine ești și unde ești. Niciodată! Dacă vrei să te întorci, bine, dacă nu, p-aci ti-e calea.

Sunt mult prea bună pentru tine. Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor! Rămâi cu cine ești, cât timp dorești; și întoarce-te dacă mai e cale”.

Cine sunt foștii soți ai lui Teo Trandafir

În 1990, Teo s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, însă cei doi au divorțat pe cale amiabilă după șase ani de căsnicie. Bărbatul căruia acum îi poartă numele a lucrat împreună cu Adrian Iovan, fostul soț al Romaniței Iovan. După despărțire, Teo a păstrat numele de familie, întrucât nu dorea să revină la cel de dinainte de căsătorie, Uță.

„Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele”, a declarat Teo Trandafir.

În 2004, Teo a adoptat o fetiță pe care a botezat-o Maia, iar în decembrie 2011 l-a cunoscut pe Facebook pe Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Mariajul a durat doar șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi au anunțat că divorțează.

Vedeta postului de televiziune Kanal D a rămas cu o traumă după cea de-a doua căsnicie. Constantin Iosef și-ar fi dorit să apară public, în timp ce Teo trecea printr-o perioadă grea în care suferea de pancreatită acută și a fost la un pas de moarte.

Dacă la momentul respectiv a refuzat să vorbească despre asta, mai târziu Teo Trandafir a făcut primele declarații. Între timp, Constantin Iosif s-a mutat în Franța și s-a recăsătorit.

„Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou”, a declarat Teo Trandafir la 7 ani de la divorțul de acesta.

“La aproape 45 de ani, îmi este greu să cred că va apărea vreun Făt-Frumos pe un cal alb, care să mă cucerească și să mă ceară în căsătorie. Dacă există, să mi-l arate și mie cineva.

Nu cred că mă voi mai căsători vreodata. Cu siguranță, nu există barbatul perfect”, spunea Teo Trandafir după ce căsnicia ei cu Constantin Iosef s-a încheiat brusc.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Teo Trandafir: ”Nu pot trăi cu adevărat fără iubire și fără încredere”

Citește și:

Ramona Păuleanu și-a externat băiețelul la 8 luni și jumătate de la venirea acestuia pe lume

Julia Chelaru vorbește în sfârșit despre divorțul de Bogdan Jianu și căsătoria lui recentă: „Nu mă mai miră nimic!”