Din nefericire, povestea ei de iubire, care a marcat-o timp de mulți ani, nu s-a terminat deloc bine.

Și mama vedetei l-a plăcut foarte mult pe primul ei iubit. Tocmai de aceea a avut grijă ca Teo, adolescenta de atunci, să aibă cele mai bune articole vestimentare pentru a merge la întâlnire.

“Mamei îi plăceau tipii înalți și frumușei… Până m-am îndrăgostit de unul, marea dragoste a tinereții mele, cel mai frumos băiat din liceu, pe care mama l-a plăcut atât de mult, încât atunci, și aveam 16 ani, mi-a cumpărat prima pereche de pantofi Guban, 375 de lei perechea!!!

Firește, ca să arăt bine la întâlniri! Băiatul avea vreo 2,05 metri… Eu m-am îndrăgostit de el fără speranță, căci omul, la un moment dat, m-a părăsit, că doar la norocul meu…

Am plâns în brațele mamei vreo doi ani de durere că nu mai sunt cu el! Pe urmă, am intrat și la facultate, eu tot după Cătălin al meu plângeam.”, declara Teo Trandafir la un moment dat.

Căsătorită și divorțată de două ori

Peste ani, s-a căsătorit cu pilotul Alexandru Trandafir, iar mariajul lor a durat șase ani, între 1990 și 1996.

Anul trecut, în cadrul unui interviu, Teo Trandafir a dezvăluit motivul pentru care ea și primul soț au decis să pună capăt căsniciei.

Fiind pilot, Alexandru Trandafir nu putea fi alături de fosta parteneră de viață prea mult timp, lucru care a reprezentat un obstacol în relația lor. Deși se iubeau, au decis să se despartă pe cale amiabilă din cauza faptului că se vedeau foarte rar.

“Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema – hai să facem într-un fel.

Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece.”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii În Oglindă.

După divorț, Teo Trandafir s-a căsătorit cu fostul jucător de rugby Constantin Iosef. Căsnicia lor a durat doar jumătate de an. Au fost căsătoriți în perioada 2012 – 2013.

După divorț, Constantin Iosef s-a mutat înapoi în Franța, acolo unde locuia și înainte de mariajul cu Teo Trandafir. Acesta s-a căsătorit din nou la trei ani de la divorțul de îndrăgita vedetă de televiziune.

Moderatoarea TV nu a avut copii cu niciunul dintre foștii parteneri. În schimb, în 2004, Teo Trandafir a făcut un pas important și a adoptat-o pe Maia. Adolescenta a împlinit 18 ani în urmă cu câteva săptămâni, iar relația dintre cele două este foarte bună.

Cât despre Teo, astăzi este ziua ei! Vedeta TV a mulțumit fanilor, pe contul de Inbstagram, pentru mulțimea de felicitări venite online.

Vezi și Fiica lui Teo Trandafir a împlinit 18 ani. Poză emoționantă cu Maia, din primul an de viață

Citește și:

Columbeanu, dat în judecată pentru facturi neachitate. Fostul om de afaceri a răbufnit: „Cum o casă nelocuită, incendiată, care a ars complet poate genera consum de energie electrică?”

Surorile Gabor, întâlnire în raiul milionarilor. Ramona și Monica își etalează ținutele și accesoriile la o cină de afaceri