Când o vedem în prezent, jumătate din omul care era, aproape că nu ne vine a crede că e tot ea.

Prezentatoarea emisiunii ”Teo Show” a povestit cum a ajuns să se îngrașe atât, dar și cum se simțea cu atâta bagaj.

Vedeta a povestit faptul că perioada adolescenței a fost una normală, dar lucrurile au început să se schimbe după ce a împlinit 21 de ani.

„Undeva la 21 de ani am început să mă îngraş. Pentru început au fost 25 de kilograme, din ianuarie până în septembrie. Mi-am dat seama că nu mă pot opri. Nu era din cauza mâncatului şi asta mă speria.

Cred că totul a avut o componentă hormonală. În momentul în care s-au schimbat anumite lucruri şi am devenit femeie, brusc am început să o iau razna şi asta fără a modifica dozele de mâncare.

Am stat şi m-am gândit în toate felurile. Nu mâncam mai mult decât altă dată, nu mâncăm la alte ore. Am continuat să mă îngraş, am ajuns la un moment dat la 140 de kilograme. Dar viaţa mi-a dat şansa exact atunci să fiu aleasă pentru asta”,a povestit Teo.

„Multe dintre telespectatoarele noastre de atunci s-au identificat cu mine. Eram grasa poporului român. Şi am avut norocul să fiu oarecum atipică şi extrem de familiară celor care mă urmăreau”, își amintește Teo.

https://www.instagram.com/p/B7VcrPVHJZd/

Teo, vânzătoare de sticlărie și bilete de odihnă

Dar nu a fost simplu să ajungă vedetă. Drumul a fost făcut pas cu pas, de jos. Înainte de a intra în casele românilor, aceasta a avut o meserie ca oricare alta. A fost o simplă vânzătoare.

”Vindeam sticlărie și bilete de odihnă în magazinul Eva, din București, asta am făcut la început. Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate, am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studențesc și m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet”, a povestit Teo Trandafir.

Vezi și Fiica lui Teo Trandafir a împlinit 16 ani. Ce frumoasă s-a făcut Maia

Citește și:

Încă o nuntă în showbiz! A fost cerută în căsătorie după trei ani de relație: „Am spus DA. Cel mai fericit moment din viața mea”

Nu-i e frică de Covid. Salma Hayek, în vacanță în Europa. Cum arată actrița în costum de baie, la 53 de ani