Invitată în cadrul emisiunii online ”Detectorul de minciuni”, cu Oana Radu, prezentatoarea TV a dezbătut mai multe subiecte sensibile din viața personală. A frapat mai ales o informație care i-a uimit pe toți. Teo a recunoscut faptul că, acum ceva timp, i s-a oferit o sumă enormă de bani, cash, pentru a se căsători cu unul dintre prietenii ei de la vremea aceea.

„Am fost cerută de soție contra unei sume foarte mari de bani, care mi-a fost și pusă pe piept. Am spus nu, era o sumă atât de mare – 300.000 de euro.

Eu stăteam în fotoliu și amicul respectiv a venit pe la spate și mi-a pus banii pe piept, nu am știut că sunt așa de grei. Erau ambalați într-o țiplă, ca la bancă.”, a spus Teo Trandafir, în cadrul emisiunii.

Cum ar reacționa dacă bărbatul i-ar cere să-și plătească masa în oraș

Vedeta a fost întrebată și despre care ar fi reacția ei, dacă bărbatul care a invitat-o în oraș i-ar cere bani pentru consumație. Teo Trandafir a răspuns prompt că nu are nicio problemă cu acest lucru, pentru că asta înseamnă egalitatea pe care toate femeile și-o doresc.

„Nu am nicio problemă în a-mi plăti masa. Pentru mine asta nu reprezintă o problemă. Nu a reprezentat niciodată și n-am înțeles de ce bărbații trebuie să plătească nota.

Nu înțeleg de ce bărbatul trebuie să câștige mai mult, nu înțeleg de ce bărbatul trebuie să plătească masa, nu înțeleg de ce bărbatul trebuie să aibă grijă de tine, trebuie să-ți țină geanta, trebuie să-ți tragă scaunul. Dar noi, femeile, vrem egalitate. Mie dacă îmi deschizi ușa mașinii, mă scoți din minți.”, a mai dezvăluit aceasta.

Rănită din dragoste, dar nu face o tragedie din asta: ”Faci o terapică, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene…”

”Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu”, a răspuns vedeta la întrebarea. ”De ce noi, femeile, când ne îndrăgostim, practic, suntem încuiate rău de tot?

”Poate dumneata”, a continuat să răspundă omul de televiziune, completând apoi: ”Eu sunt descuiată… Se poate întâmpla și altă treabă, se poate întâmpla ca unul dintre noi, oricare, să se îndrăgostească de altcineva, nu e vina nimănui. Nu e vorba de defectele celuilalt, pe care, de altfel, i le știai… Se poate întâmpla o neprevăzută. Normal că suferi după una ca asta…”.

Dar acesta nu e un capăt de lume, spune Teo. ”Faci o terapică, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene, ba aștepți să treacă timpul și te gândești: lasă că toate se termină cu timpul.

La un moment dat, am suferit foarte rău și, după ani mulți, mulți ani după ce am suferit după un cetățean, făceam duș, îmi aduc aminte ca azi, și mi-am adus aminte și… ”cum păcatele mele îl chema?” Uitasem cum îl cheamă”, a mai spus Teo Trandafir, arătând astfel cât de bine ne vindecă trecerea timpului.

Vezi și Teo Trandafir a luat o decizie mare, la 53 de ani. Ce operație de înfrumusețare își face

Citește și:

Madonna și Ahlamalik Williams s-au despărțit. Artista a fost deja surprinsă în compania altui bărbat

Gemenii Alinei Laufer, la prima lor călătorie peste hotare. Cum s-au comportat cei mici și care au fost provocările pentru părinți