Cu un format nou, fresh, într-un registru de entertainment combinat cu informație utilă, Teo Trandafir își propune să doboare audiențele de weekend.

După o vară întreagă de absență, când emisiunea de amiază a luat o binemeritată pauză, moderatoarea tv a folosit perioada de răgaz pentru a-și reconfigura conceptul emisiunii. Vedeta de la Kanal D a explicat ce pregătește publicului, începând cu ziua de sâmbătă, de la 10:00, dar a făcut și o trecere în revistă a carierei sale, abordând și un subiect controversat, acela al invitaților săi maneliști în emisiunile sale de până acum.

Totodată, Teo Trandafir a explicat pentru Cancan și ce presupune lupta pentru audiență.

„Audiențele erau uriașe pe manea!”

Nu se sfiește să recunoască faptul că ea a adus maneaua la Tv, dar explică și cum s-a întâmplat asta, înj ce context.

„Eu am adus întotdeauna oameni care cântă manele pentru ei, pentru oameni, nu neapărat pentru piese! Că s-a întâmplat să și cânte, ghinion!

Toată lumea mă înjură că am adus maneaua în România. Stai un pic, maneaua era acolo latentă, nu ieșea pentru că am inventat-o eu. Ea aștepta, a găsit doar o găurică prin care să iasă.

Nu mă simt foarte vinovată pentru asta, mai ales că oamenii gustau «big time», audiențele erau uriașe pe manea, de unde rezultă că nu e o greșeală. Tot ce face audiență uriașă pe un post de vedere comercial decent, care se respectă, este permis!

Asta se cere și îți dai seama imediat după audiențele de a doua zi de dimineață, de la 8:30. Există, bineînțeles, niște limite, pentru că de aia există CNA. Tu nu îți poți permite orice la televizor.

Mergi până într-o limită, după care te gândești și la propria conștiință, te gândești și la cei care te privesc și la inteligențele lor și la părerea pe care și-o vor forma în legătură cu tine. Și în funcție de toți factorii ăștia, iei o decizie!”, a declarat omul de televiziune.

”Eu așa ceva în România nu am mai văzut până în momentul ăsta”

Cât despre noua emisiune „Teo Show”, aceasta vine cu schimbări: „Suntem emoționați și noi, la rândul nostru. Suntem și entuziaști, în același timp, pentru că avem senzația că ne-am gândit la neprevăzut.

Eu așa ceva în România nu am mai văzut până în momentul ăsta. E un amestec de informație cu joacă, știință, oameni interesanți, oameni mai puțin cunoscuți, care au făcut chestii «wow». Nu te așteptai niciodată în România la asta!

Chiar prima ediție e o întâmplare pe care n-aș fi crezut-o posibilă în România! Sigur, dacă aș fi văzut-o într-un film american, că ăștia fac tot felul de pompoșenii din astea, aș fi zis că e cusută cu ață albă. Dar eu știind că e adevărată și văzând că e adevărată, în România, îmi dau seama că poporul ăsta începe să eclozeze!

Sunt lucruri pe care nici noi nu le știam și am rămas complet șocați când le-am aflat și pe care ne face mare plăcere să le prezentăm celor care ne privesc, cu atât mai mult cu cât și ei vor zice: «I don’t think so!». Și totuși e adevărat! Lucruri pe care le-am aflat acum, cautându-le, pentru că lucru căutat după lucru căutat vine!”, a mai completat realizatoarea emisiunii.

Vezi și Teo Trandafir, despre marea ei marea dragoste: “Am plâns în brațele mamei vreo doi ani de durere că nu mai sunt cu el!”

Citește și:

Theo Rose, supărată că mama ei a născut-o: „Mai bine stăteam cu îngerașii!” Ce se întâmplă în viața cântăreței?

Ultimele poze cu Prințesa Diana în viață. Filmul evenimentelor din noaptea tragediei care a îndoliat Planeta