Ce secret ne poți dezvălui referitor la ce va fi în această toam?

În acest sezon “Teo Show”, emisiune difuzată de luni până vineri, de la 16:45, la Kanal D, încercăm să abordăm partea foarte curajoasă a vedetelor pe care le provocăm la încercări extreme. Multe dintre ele s-au oferit să facă acest lucru. (zâmbește)

Faptul că ești considerată un simbol al televiziunii românești și al divertismentului îți aduce o oarecare presiune ca urmare a așteptărilor ridicate?

Nu. La câte eșecuri am avut în viața mea, deja mi se pare că succesul este o treabă bună, nu are rost să mai pun și presiune. (râde) Eu sunt preocupată să am succes, nu presiune.

Dintre invitații care au pășit pragul emisiunii, unii te-au uimit încât să te facă să rememorezi secvențe și la multe ore după încheierea emisiunii?

Mi s-a întâmplat ca unii oameni să mă uimească toată viața. Am avut momente în care m-am șocat! Ca să încep cu un exemplu; un mare actor îmi povestea așa: “Mama mea era unguroaică și eu nu m-am deranjat niciodată să învăț ungurește. Spre sfârșitul vieții ei pe care îl presimțea, mama mea m-a invitat la o plimbare cu mașina împreună cu ea și a început să-mi povestească în limba maghiară ceva foarte important, ea fiind precipitată și din tonul ei îmi dădeam seama cât de important este și cât de adânc trebuie să percep eu mesajul. Nu am înțeles nimic. Mama mea a murit, iar eu o să mă întreb toată viața ce s-a spus în acea mașină”. Am plâns două săptămâni după ce am ascultat această poveste. Un alt actor român îmi spunea că noi doi suntem doi dinozauri. Îmi povestea că nu mai are pe nimeni lângă el și că la un moment dat a văzut o casă, a pus mâna pe telefon pentru a-l suna pe fratele lui, pentru ca ulterior să-și dea seama că fratele lui murise în urmă cu patru ani.

Ca profesoară de divertisment, ce îi înveți pe studenți în primul rând?

Să citească ceva, orice! După asta, să îmi reproducă ce au citit ca pe o poveste pentru că televiziunea vinde povești. Îi pun să-mi povestească „Albă ca zăpada”, în așa fel încât să mă și intereseze, pornind de la momentul natural al poveștii.

Unii dintre cei mai buni elevi ai tăi au și lucrat ulterior cu tine?

Da! Valentin Butnaru a fost unul dintre cei mai buni studenți ai mei.

Care consideri că este cea mai mare calitate a ta?

Mai nou, cred că toleranța. Pe vremuri era spumoșenia.

Cât de des folosești rețelele sociale? Îți place să ții legătura cu fanii?

Da, îmi place să țin legătura cu fanii pe rețele de socializare. Am un cont de Facebook la care sunt abonați peste un milion și jumătate de oameni.

Care a fost cea mai frumoasă urare care ți s-a făcut vreodată?

Mi s-au spus multe lucruri frumoase, însă cel mai drăguț a fost, din punctul meu de vedere, când cineva mi-a urat odată „Să fii!”.

Spune-mi un vis din copilărie pe care încă nu ţi l-ai împlinit.

În copilărie îmi doream să fiu Mircea Baniciu, dar am avut ocazia să cântăm împreună și mi-am îndeplinit dorința pentru 3 minute și jumătate. Mi-ar fi plăcut să fiu și astronaut, dar când am învățat Legile lui Copernic mi-am dat seama că lucrurile sunt mult mai complicate decât par. (zâmbește)

Credit foto: Facebook

Teo și fiica ei, Maia

Și pentru că am menționat copilăria. A venit toamna și a reînceput și școala. Cine are mai multe emoții, mămica Teo sau Maia?

Niciuna. Fiica mea reușește oriunde se duce. Ea se duce și răzbește oriunde o duci, doar trebuie să știe că o susțin. Nu știe să nu performeze. Nu avem niciun fel de emoție.

Ce ai învățat cel mai recent de la Maia (11 ani)?

De la Maia am învățat că este foarte importantă moda. Înainte, hainele mi se păreau niste zdrențe.

Fericirea ta în ce se măsoară?

În singurul lucru pe care-l înteleg pe lumea asta, și anume iubirea. Dacă Dumnezeu ar veni și m-ar întreba ce vreau, i-aș spune că vreau să iubesc și să fiu iubită.

Dacă ai alege trei cuvinte să te reprezinte la acest moment, care ar fi acelea?

Consecvența, toleranța și pasiunea.

Revista ”Libertatea pentru femei” a împlinit 10 ani. Ce le-ai ura cititorilor de presă scrisă?

Cititorilor revistei le doresc să fie în continuare consumatori de presă scrisă, fapt care se va repercuta în mod direct asupra acesteia. Dacă oamenii vor continua să citească presa scrisă, ea nu va dispărea. Presa scrisă este ca un fel de act de eroism pe care cineva trebuie să-l facă.

Nu pot trăi fără…

Televizor, mașină și casă – ”Sunt câteva lucruri fără de care îmi este greu să mă imaginez: televizorul, mașina care să mă transporte și un acoperiș deasupra capului.”

 

Credit foto: Kanal D, Facebook.