Inclusiv o vedetă din România, la care nimeni nu se aștepta, a dezvăluit că a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr. Aceasta a recunoscut fără să ezite.

Cine e vedeta care a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr.

Încă de la apariția primului film „Liceeni”, Ștefan Bănică Jr. a cucerit inimile tinerelor cu șarmul său și talentul muzical. Chiar dacă viața sa amoroasă a fost una tumultoasă, marcată de divorțuri și intrigi, multe femei au rămas cu gândul la artist.

O vedetă renumită din România a recunoscut recent, la ani distanță, faptul că a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr. și a mărturisit acest lucru în direct, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Teo Show”.

Este vorba despre nimeni alta decât Teo! Având-o drept invitată pe Andreea Antonescu, Bursucu a provocat-o pe fosta jumătate a trupei Andre și pe Teo Trandafir să răspundă la diferite întrebări, în cadrul jocului ”Adevăr sau provocare”. Astfel, la una dintre provocările lansate de prezentator, colega sa de emisiune, Teo, a făcut o dezvăluire neașteptată.

Întrebată cine a fost vedeta de care a fost îndrăgostită în adolescență, Teo nu s-a sfiit să recunoască faptul că a avut sentimente intense față de Ștefan Bănică Jr.

Iată cum a avut loc dialogul savuros:

Bursucu: Te provoc să spui numele vedetei din România de care erai îndrăgostită în adolescență! Nu ai voie Dan Bittman și Cătălin Botezatu!

Teo Trandafir: Ștefan Bănică Jr!

Bursucu: N-ai voie Ștefan Bănică Jr!

Teo Trandafir: Unde scrie?

Bursucu: Zic eu așa. Erai îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr?

Teo Trandafir: Da.

Bursucu: Și el știe?

Teo Trandafir: Nu.”, a fost dialogul purtat în direct de Teo Trandafir și colegul său, conform Impact.ro.

Teo Trandafir, atrasă în prezent de Connect-R. „E frumos de plângi”

Însă prezentatoarea nu s-a oprit la această mărturisire. În cadrul unei ediții trecute, Teo a dezvăluit că un alt artist i-a atras atenția, deși diferența de vârstă dintre ei este una notabilă. Vedeta de la Kanal D a recunoscut că îl apreciază enorm de Connect-R, pe care, văzându-l recent, l-a privit cu alți ochi. „Nu prea pot să zic, că e nouă treaba. Măi, eu când l-am văzut penultima oară pe Connect-R, mi-au căzut cerceii din urechi.Deci arată Connect-R… Sigur c-aș putea să îi fiu mămăiță, adică aș putea să îi fac sarmale, dar dreptul meu de a admira… Connect-R e frumos de plângi cu vorbe.”, a declarat Teo Trandafir, în emisiune.

Deși formează o echipă excepțională, formula în care se prezintă emisiunea Teo Show urmează să sufere modificări. Bursucu, partenerul lui Teo Trandafir, urmează să prezinte alături de Viviana Sposub și de George Tănase o emisiune matinală în cadrul postului Kanal D, astfel că va părăsi platoul în care a activat în ultimii ani.

Vezi și Teo Trandafir, mărturisiri fără perdea: ”Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează”. De ce nu au mers relațiile ei

Citește și:

Mioara Roman a fost internată de urgență. A fost chemată Ambulanța: „M-am speriat foarte tar”

Daniel Buzdugan, transformat după ce a mers pe Muntele Athos: „Eram bolnav pentru că mâncam prost”