Meghan Markle se pare că a clacat. Presiunea legată de scandalul iscat de tatăl ei și frații vitregi se pare că a început să atârne greu și în mariajul ei. Potrivit revistei  „Ok! Magazine”, deși au trecut doar trei luni de la nuntă și de fiecare dată când apar în public par foarte îndrăgostiți, între ducii de Sussex au început să fie tensiuni mari.

„După săptămâni întregi în care a fost făcută de rușine de drama familiei ei, ea a cedat și și-a canalizat frustarea pe certurile dintre ei. Meghan se plânge de cât de copleșită este de toate regulile regale, iar Harry i-a reproșat cât de chinuitor a fost pentru el  să se descurce cu publicitatea negativă pe care o face casei regale familia ei, în mod constant”, a declarat o sursă pentru  „Ok! Magazine”.

Citește și: Dezvăluiri dureroase din viața prințesei Diana, la 21 de ani de la moarte ei. Ce i-a făcut Camilla lui Lady Di chiar înainte să se mărite cu prințul Charles

A plecat la Toronto ca să stea câteva zile departe de Harry

Tatăl lui Meghan, Thomas Markle, a acordat numeroase interviuri pe bani în care își critica fiica și familia regală, pe motiv că nu-i arată respect și și-a dat cu părerea chiar și despre regretata prințesă Diana, ceea ce l-a enervat și mai tare pe roșcovan.

Se pare că ducesa de Sussex nu este nici foarte încântată de stilul de viață al soțului ei, care are casa plină cu jocuri xbox, frigidere de bere, un televizor uriaș  și scaune cu masaj. „Meghan speră să scape de aceste lucruri ale lui Harry și să transforme locuința după gustul ei”, a adăugat sursa.

Mai mult, se pare că motivul pentru care a plecat, săptămâna trecut, timp de trei zile,  la Toronto să-și vadă vechii prieteni, fără Harry, are legătură tot cu certurile tot mai dese dintre ei. „A decis să meargă la Toronto să-și vadă prietenii pentru a-și limpezi mintea. Meghan speră că cele câteva zile departe de Harry va stopa certurile dintre ei, dar se pare că luna lor de miere s-a terminat”, a mai precizat sursa.

Citește și: