Cunoscutul cântăreț Aurelian Temișan a vrut să demonstreze că orice reprezentantă a sexului feminin se poate transforma într-o divă în fața camerei de fotografiat. Cu o ramă și șarmul caracteristic la purtător, artistul s-a fotografiat cu toate femeile care i-au ieșit în cale.

“Au fost câteva momente amuzante. De exemplu, în Centrul Vechi al orașului am făcut o fotografie cu o tânără de 24 de ani care și-a amintit că în urmă cu 14 ani mama ei m-a rugat să ne pozăm împreună la Iași. În parcul Cișmigiu am întâlnit un grup de absolvente de liceu din cartierul în care locuiesc și care au ținut morțis, împreună cu diriginta lor, să ne fotografiem împreună. A venit la mine o domnișoară care a insistat să se fotografieze cu mine și cu noua mea trotinetă motorizată, de care nu mă mai despart prin București. O altă tânăra m-a ignorant cu desăvârșire în favoarea romanului pe care îl citea… nu știu nici până acum dacă acel roman era de dragoste, polițist sau de aventură! În orice caz, femeile din România sunt foarte frumoase, receptive și simpatice!”, a spus cântărețul.

unnamed(1)

Acum, artistul va încărca aceasta “expoziție” de fotografii pe pagina de Facebook „Esti o diva” și le încurajează pe femeile din România să posteze cu Hasgtag-ul #estiodiva fotografii cu ele însele.

Spectacol cu Andreea Bănică, Alina Erimia și Monica Davidescu
Pe lângă proiectele de televiziune și de teatru în care este implicat, Aurelian Temișan este în plină campanie de promovare a concertului “Temișan & Divas” în care este acompaniat de band-ul The Funk Society. Spectacolul va avea loc pe 19 mai, la ora 20.00 la Teatrul Elisabeta și se va bucura de câteva invitate de excepție: Andreea Bănică, Alina Erimia, Amna, Alexa Niculae, Monica Davidescu care vor interpreta piese celebre românești și internaționale.

Credit foto: PR