Celebrul actor a vorbit deschis despre pregătirile marelui eveniment din viața lui, când îți va uni destinul cu aleasa inimii lui, pe 29 iunie. Acesta a povestit într-un interviu pentru revista TV Satelit că emoțiile sunt tot mai mari, iar nunta va fi foarte intimă și restrânsă. „Eu și Fahriye începem să simțim apropierea celui mai frumos moment din viața noastră de până acum. Cu fiecare zi care trece, emoțiile sunt din ce în ce mai intense. Va fi un eveniment restrâns, intim”, a spus acesta.

 

„Kemal” susține că viitoarea lui soție nu este gelosă

Brunetul a dezvăluit că din prima clipă în care a văzut-o pe Evcen, alături de care a jucat în câteva filme,  a știut că este aleasa lui. „Din prima clipă când ne-am văzut, între noi a existat chimie. A fost o comunicare instantanee. (…). Când o întâlnești pe femeia vieții tale, nu cercetezi, nu analizezi, ci pur și simplu știi, iar sentimentul acesta nu te părăsește nicio clipă”, a mai spus acesta.

Burak a povestit că în ciuda a tot ce s-a scris în presa turcă nici el și nici Fahriye nu sunt geloși, ci au încredere unul în celălalt și se respectă foarte mult. În plus, el a mărturisit că viitoarea lui soție l-a cucerit profund pentru faptul că este „senină, caldă și generoasă”.  Frumosul actor susține că se poate identifica cu personajul lui din film, cu Kemal, în ceea ce privește iubirea pe care i-o poartă partenerei lui. „Dragostea mea pentru Fahriye este infinită. Din acest punct de vedere mă identific cu personajul meu”, a spus el.

În ceea ce privește relația cu partenera lui din film, actrița Neslihan Atagul, ce o interpretează pe Nihan, Burak a fost foarte rezervat în declarații. Deși s-a scris că cei doi s-ar fi iubit și în viața reală, el s-a limitat la a spune doar că „este o bună colegă și avem o relație profesională foarte frumoasă”.

Citește întregul interviu în revista TV Satelit.

 

Citește și: