Cu banii obținuți în Republica Dominicană, Roxana și soțul ei și-au luat o căsuță mică și decentă, spun ei. În realitate, e o casă cu tot ce-i trebuie, pe care au dat o ”mică” avere.

Roxana Ciuhulescu a părăsit, anul trecut, competiția de la „Survivor România” după doar două săptămâni și jumătate petrecute în Republica Dominicană. S-a întors de acolo cu o ruptură de menisc și de ligamente, însă chiar și așa a meritat sacrificiul.

Chiar dacă nu a rezistat foarte mult în competiție, Roxana a obținut un onorariu frumușel de pe urma participării sale în concurs. Odată întoarsă acasă și-a împlinit visul: acela de a-și cumpăra o casă ei.

Roxana Ciuhulescu: „Mie nu-mi place să mă laud cu ce am!”

Din 2017, Roxana și noul ei soț, Silviu Bulugioiu, au locuit cu chirie într-o vilă din zona Pipera. Cu banii obținuți la „Survivor”, Roxana și-a achiziționat, anul trecut, o casă care este dotată cu un living spațios, dormitoare, baie, bucătărie, dar și grădină.

„Eu, vara trecută, nu am avut vacanță deloc și mi-aș dori să merg acum, măcar anul acesta, într-o vacanță undeva la căldură. Am tras tare anul trecut, a fost un an în care ne-am luat și casa, că așa e în viață.

Am stat cinci ani cu chirie și, în sfârșit, ne-am cumpărat și noi căminul nostru, o căsuță mică, decentă. Într-o casă mică încape la fel de multă iubire ca într-una mare. Mie nu-mi place să mă laud cu ce am!”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!.

Noua casă a costat-o pe vedetă aproximativ 200.000 de euro, iar acum Roxana și-ar mai dori un copil. Are deja doi, pe Ana și pe Cezar, dar ar mai fi loc de încă unul, spune ea.

Roxana Ciuhulescu: „Copiii mei nu mă moștenesc la înălțime!”

„Îmi mai doresc copii. Sunt ușor de făcut, dar greu de crescut. Dar nu mai am nici răbdare așa cu ei, ca înainte. Nu cred că mai fac, totuși nu se știe niciodată!

Copiii nu mă moștenesc! Fiică-mea nu mai crește, are doar 1.60. Pe mine, când aveam vârsta ei, colegii mă strigau doamna dirigintă. Tot aștept să se înalțe, să facă boost-ul ăla de înălțime, așa a spus medicul, dar nimic. Băiatul, mai degrabă, o să crească ceva mai înalt”, a mai declarat vedeta.

ar-mai-fi-loc-de-un-copilSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

În ciuda trecerii anilor, Roxana Ciuhulescu arată la fel de bine ca întotdeauna. Acum în vârstă de 44 de ani, vedeta se laudă cu aceeași greutate ca în adolescență.

”Nu m-a îngrășat deloc, am aceeași greutate de la 18 ani. În afara de perioada cât am fost însărcinată, eu m-am menținut mereu în greutate. Am noroc de un metabolism foarte bun, sunt și dependentă de sport”, a mărturisit ea.

Supra-numită „amazoana din Carpați”, Roxana Ciuhulescu a fost desemnată femeia cu cele mai lungi picioare din România. Picioarele ei măsoară 1,20 metri lungime, iar românca noastră a intrat, recent, în Topul mondial al femeilor cu picioare lungi din lume!

Ani buni, în școală, Roxana a fost victima bullying-uluilui datorită staturii sale impresionante.

„Știu, sunt o femeie foarte înaltă și încă trezesc curiozități și comentarii, dar nu pot să zic că mă deranjează.

Puțini știu că provin dintr-o familie de oameni foarte înalți, foști jucători de baschet. Tata (Dumnezeu să-l odihnească!) măsura 2.02 m, mama 1.80 m, iar fratele meu 2.01 m. Suntem familia lu’ pune becuri.”, a recunoscut Roxana Ciuhulescu.

Vezi și Roxana Ciuhulescu și-a luat casă, după cinci ani de stat în chirie! Primele imagini din locuința sa: ”A meritat tot efortul!”

Citește și:

Ion Țiriac și-a ales locul de veci. Cripta miliardarului costă cât un apartament în București

Lora, mesaj sfâșietor de dorul mamei: „Într-o zi ne vom revedea să ne continuăm dansul, mami”