Michael Jackson a murit în iunie 2009  din cauza unei supradoze de medicamente, în special din cauza „unei grave intoxicări” cu propofol, iar medicului, Conrad Murray, care i-a prescris medicamentele a fost condamnat pentru omor prin imprundență. Moarta megastarului a întristat milioane de oameni din întreaga lume. După aproape 9 ani de la dispariția acestuia, La Toya a apelat la Tyler, un medium celebru în SUA, care susține că are abilitatea de a vorbi cu oamenii care au murit, pentru a afla ce s-a întâmplat cu fratele ei în ultimele lui clipe de viață.

Te înfiori! Un clarvăzător de la Hollywood a făcut dezvăluiri uluitoare despre ultimele clipe din viața regelui muzicii pop, Michael Jackson

Citește și: A aflat chiar înainte de nuntă că viitorul ei soț mai are doar două săptămâni de trăit. Ce s-a întâmplat după i-a schimbat definitiv viața

Michael Jackson a încercat să se salveze

Astfel, în timpul emisiunii, mediumul  i-a povestit că Michael i-a spus că s-a simțit abandonat de persoana care trebuia să-l supravegheze și că nu trebuia să fie lăsat singur, potrivit E Online.

Clarvăzătorul a dezvăluit că Michael s-ar fi  zbătut pentru ultimele clipe din viața lui, încercând să sune la  numărul de urgență 911, a vrut să cheme ajutor, dar a fost lăsat nesupravegheat într-un moment total nepotrivit și nu a fost nimeni acolo să-l ajute. Însă, lucrurile s-au petrecut foarte repede.

„Persoana care ar fi trebuit să-l monitorizeze, nu-l supraveghea. Și a spus ceva de genul: Am avut încredere în tine. Am avut încredere că îți vei îndeplini rolul pe care îl aveai să mă ajuți, dar tu ai plecat”, a spus acesta despre ultimele gânduri.

La Toya a părut devastată de descrierea momentelor finale ale fratelui ei. „Cred că ceea ce doare cel mai mult nu este doar necesitatea ca cineva să fie acolo pentru el, dar a existat o persoană de încredere, o persoană în care a avut încredere, o persoană care se afla în acel cerc interior și persoana nu era acolo și doar să aud asta ma sfâșie de durere”, a spus La Toya, în lacrimi.

Citește și: