Pentru o mamă nimic nu e mai dureros decât să-și vadă fiica bolnavă și să se simtă neputincioasă pentru că nu are cum să-i aline durerea sau chinul prin care trece. Însă, Rosa, mama actriței, a făcut tot posibilul să lupte împreună cu fiica ei împotriva bolii ce punea stăpânire pe trupul lui Shannen, cele două dovedindu-se extrem de puternice, reușind să învingă cancerul.

 

Astfel, cum duminică americanii au sărbătorit „Ziua Mamei”, Doherty nu a ezitat să îi facă mamei sale o adevărată declarație de iubire, în care i-a mulțumit că a fost lângă ea în cele mai cumplite momente din viața.

Shannen a învins cancerul

„La mulți ani de Ziua Mamei tuturor, în special mamei mele @themamarosa. O doamnă puternică și neînfricată(…). Îi mulțumesc mamei mele pentru dragostea și  înțelegerea necondiționată. Îi mulțumesc pentru prosopul rece când mi-era rău de la chimioterapie. Mulțumesc că mi-ai spus că sunt frumoasă chiar și când m-am ras în cap. Multumesc pentru că știai că voi reuși să trec prin toate astea și că te-ai adaptat și m-ai iubit așa cum sunt după tot ce s-a întâmplat. Te iubesc mamă…până la lună și înapoi”, a scris Shannen, postând și o imagine cu ea și mama ei.

 

Mother’s Day with @themamarosa

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Actrița, în vârstă de 45 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015, iar în mai puțin de un an, tumoarea i s-a extins și în sistemul limfatic. Însă, la sfârșitul lunii aprilie ea a anunțat că a reușit să învingă boala.  Shannen Doherty a făcut anunțul printr-o postare pe Instagram, în care plânge de fericire, după ce medicii au anunțat-o că a  învins cancerul mamar cu care a fost diagnosticată în 2015. Boala  a intrat în remisiune, iar, în curând, actrița va trece prin noi operații pentru reconstrucția sâniilor.

Step 1

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 

Citește și: