Meryem a devenit cunoscută în întreaga lume datorită interpretării extraordinare a rolului Sultanei Hurrem, din serialul „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”. Actrița a obținut nu mai puțin de 17 pestigioase distincții pentru „Cea mai bună actriță” cu acest personaj. În vârstă de 34 de ani, Meryem Uzerli s-a născut în Germania, la Kassel, într-o familie de musulmani, din tata turc și mama de origine germană.

Te-ai uitat la ”Suleyman Magnificul”. Iată cum arată sultana Hürrem acum și cine i-a cucerit inima, în viața realăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Se iubește cu un om de afaceri

 

Vedeta are o fetiță în vârstă de 3 anișori, Lara. Ea a fost nevoită să se retragă înainte de ultimul sezon al serialului, Suleyman Magnificul, pentru că rămăsese însărcinată. Însă, iubitul ei de atunci nu și-a recunoscut paternitatea.

Cu toate acestea, Meryem și-a găsit din nou fericirea și a început o relație cu omul de afaceri, Ozan Guven, cu care s-a mai iubit și în trecut. Mai mult, ea a surprins pe toată lumea cu schimbarea ei de look, care o prinde de minune. Meryem a renunțat la roșcat și s-a transformat într-o blondă extrem de sexy și frumoasă, fanii ei fiind fascinați de imaginile cu ea pe care aceasta le postează pe Instagram.

Mai mult, dacă Halit s-a întors pe micile ecrane în serialul „Patria mea ești tu”, Meryem poate fi urmărită în filmul „În băitaia inimii”, difuzat tot de Kanal D, unde este agent secret. De asemenea, ea a devenit și femeie de afaceri și și-a lansat propria linie de produse cosmetice.

Pentru amatoarele de gen, dar nu doar pentru ele, avem o lista cu cele mai frumoase seriale turcesti!

Citește și: