Publicaţia estimează că artista a câştigat 185 de milioane de dolari, înainte de a plăti taxele, în ultimul an.

Swift a mai condus acest clasament al Forbes în 2016, când veniturile ei au fost calculate la 170 de milioane de dolari.

Creşterea veniturilor ei anuale s-a datorat turneului „Reputation”, catalogat de Forbes drept cel mai profitabil din SUA.

Următorul album al lui Swift, „Lover”, urmează să apară în august şi va fi primul lansat prin Republic Records, casa ei de discuri.

Starleta Kylie Jenner, în vârstă de 22 de ani, ocupă locul al doilea în clasament, cu venituri estimate la 170 de milioane de dolari, realizate în ultimul an.

La începutul acestui an, Jenner a fost desemnată cel mai tânăr miliardar prin forţe proprii, cu o avere netă de peste 1 miliard de dolari, titlu ce a iscat controverse, având în vedere că ea face parte dintr-una dintre cele mai bogate familii din lume.

Rapperul Kanye West se află pe locul al treilea, cu venituri estimate la 150 de milioane de dolari în ultimul an. Această sumă a rezultat, în mare parte, din imperiul său Yeezy.

Celine Dion, pe locul 100

Fotbaliştii Lionel Messi (127 de milioane de dolari, locul 4), Cristiano Ronaldo (109 milioane de dolari, locul 6) şi Neymar (105 milioane de dolari, locul 7) se numără între primii zece din listă, alături de membrii trupei The Eagles (100 de milioane de dolari, locul 8).

Ed Sheeran, care tocmai a concertat în România, ocupă locul al cincilea, cu 110 milioane de dolari.

Între primele 100 de vedete din punct de vedere al veniturilor anuale  se află și Ariana Grande, pe locul 62 (48 milioane de dolari), actorul Paul Rudd, pe 83, la fel ca actorul Jerry Seinfeld şi trupa The Rolling Stones (cu câte 41 de milioane de dolari) şi DJ Khaled, pe 87 (40 milioane de dolari).

Locul 100 este ocupat de cântăreaţa Celine Dion, cu venituri estimate de 37,5 milioane de dolari.

Cea mai tânără celebritate din top e Shawn Mendes (20 de ani), clasat pe locul 98, cu 38 de milioane de dolari, iar cea mai în vârstă, Paul McCartney (77 de ani), clasat pe locul 62, cu 48 de milioane de dolari.

15 femei sunt prezente în listă.

Cele o sută de vedete au câştigat în 12 luni, cumulat, 6,3 miliarde de dolari.

Vezi și Ea e cel mai bine plătită actriță de seriale din lume! Își merită banii?

Citește și: