Nu pare mare lucru, dar o astfel de tulburare, cum e anorexia, poate duce la moarte.

În timpul turneului mondial din 2015, subnutriţia a făcut-o să se simtă „ca şi când aveam să leşin la finalul concertului sau în mijlocul lui”, a dezvăluit vedeta.

„S-a întâmplat de câteva ori şi nu sunt în niciun fel mândră de asta”, spune artista. Și totul se întâmpla deoarece era convinsă că e prea grasă.

Swift a explicat că s-a luptat cu problema aceasta timp de câţiva ani. SE înfometa în mod constant, făcea liste cu tot ce mânca şi exerciţii fizice până la epuizare, ajunând la măsura 00 (XS). Dar a negat că avea o problemă când oamenii îi puneau întrebări cu privire la greutate.

„Mă apăram în faţa oricui: Despre ce vorbeşti? Bineînţeles că mănânc. Fac multă mişcare. Şi, da, am făcut multă mişcare. Dar nu mâncam”, adaugă ea.

În prezent, ea spune că alege să gândească pozitiv când este tentată să îşi judece corpul, spunându-şi: „Nu. Nu mai facem asta pentru că este mai bine să gândeşti că arăţi grasă decât să arăţi bolnavă”. Taylor Swift, născută în 1989, are 10 premii Grammy în palmares, ea fiind artistul cu cele mai mari venituri înregistrate în ultimul an, 185 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Vezi și Alexandra Ungureanu a aflat că suferă de o boală care ar putea să o împiedice să devină mamă

Citește și: