Prima oară a aflat că a contractat virusul anul trecut, în februarie. “Am făcut COVID de două ori. Prima dată m-am simțit cel mai rău. A fost la final de februarie, anul trecut, când încă nu se știa de Covid. O lună întreagă am stat la pat. Am fost foarte rău, nu puteam să respir”, a declarat Tavi Colen la Antena Stars.

Tavi Colen: “Eu aveam miros, dar…”

Anul acesta, însă, artistul s-a reinfectat, de data aceasta împreună cu toată familia. Din fericire, simptomele nu au mai fost așa severe.

“A doua oară când am făcut Covid a fost mai ușor. Nu am avut decât nasul înfundat și cam atât. Am făcut teste și au ieșit toate pozitive, și la Emma, și la copil.

Eu aveam miros, dar Emma nu a avut miros și gust timp de o săptămână. Fi-miu însă, deși a ieșit și el pozitiv, nu a avut nici un simptom. Are 1.80 la 14 ani”, a mai povestit fostul solist al trupei Talisman.

Emma Ștefan, una dintre vocile îndrăgite de la Radio ZU, este iubita artistului de aproape 10 ani. Între cei doi este o diferență de vârstă de aproape 20 de ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să înceapă o relație.

tavi-colen-are-54-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Tânăra se înțelege foarte bine și cu Mario Alexandru, fiul de 14 ani a lui Tavi Colen din relația anterioară, cu Elena Grădinaru.

Vezi și Salma Hayek, aproape de moarte după ce s-a infectat cu Covid: ”Prefer să mor acasă”

Citește și:

Ioana Ginghină nu se mai ascunde. Primele imagini alături de noul iubit

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. Anunțul făcut de afacerist