Frumoasa blondă și-a surprins iubitul cu o vacanță romantică la Roma. Cei doi au sărbătorit week-endul acesta aniversarea talentatului artist în capitala Italiei.  „Cel mai frumos cadou de ziua mea..Vacanță la Roma.Multumesc”, a scris Tavi.

Însă, Emma nu s-a limistat doar la atât, iar azi, de ziua lui, ea i-a făcut o adevărată declarație de dragoste lui Colen pe o rețea de socializare.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Șoc la Hollywood! Un mare cântăreț, câștigător a trei premii Grammy, a fost arestat pentru viol

Emma i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste

 

„Nu mă pricep la cuvinte , mă încurc repede și mă pierd ușor. Plâng din orice, nu pot să dorm , sunt insuportabilă dimineața , am tot felul de frici și extrem de multe ambiții . Am visuri mari , sunt imprevizibilă și duc totul în extrem,doar așa … ca să mă joc. Însă , dacă cumva exista vreo roată a norocului în toată sceneta asta numită viață, eu simt că prin tine, am tras jackpotul .
Îți mulțumesc pentru că mă faci să vreau să fiu mai bună decât ieri , îți mulțumesc că mă lași să visez și mai presus de orice, îți mulțumesc pentru Prietenie . Să fii mereu fericit , Maurule!:)) Promit să lucrez și eu la asta. Te ubek. Emma”, a scris artista.

 

Tavi Colen și Emma Ștefan formează un cuplu de câțiva ani, iar în ultima vreme s-a zvonit despre ei că s-ar fi logodit sau chiar că s-ar fi căsătorit în mare secret.

Emma este și partenera de scenă a lui Tavi și ea este și asistenta lui   Buzdu și a lui Morar, în emisiunea matinală de la Radio ZU.

Citește și: