Tavi Clonda și Gabriela Cristea recunosc că sunt doi părinți destul de indulgenți și le răsfață pe fetele lor mai mult decât ar vrea, mai cu seamă că sunt niște copii foarte doriți.

Chiar dacă încearcă ei înșiși să fie cât mai rezervați și disciplinați, nu prea le iese. Urmarea, le cam împlinesc fetelor mai toate plăcerile, chiar dacă niciunul nu vrea să recunoască. Micuțele lor au o pasiune foarte mare, pentru care părinții celebri plătesc bani grei. Și admit și ei asta.

Ambele adoră să primească păpuși, iar vedeta de la Kanal D spune că acasă au o adevărată colecție de astfel de jucării. Când vine vorba despre suma de bani care a fost cheltuită pentru aceste mici plăceri, Gabriela Cristea preferă să nu știe care este realitatea, întrucât valoarea este una cu adevărat mare, mai spune ea.

„Cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro!”, a recunoscut ea recent.

”Cumnata mea a venit la noi, la un moment dat, și s-a apucat să le strângă și să le numere. I-am zis: Dacă îndrăznești vreodată să îmi spui câte sunt…’. Mi-a spus: De ce?’. I-am zis: Pentru că în momentul în care o să îmi spui câte sunt, o să știu câți bani am cheltuit!”, a declarat Gabriela Cristea pentru Ego.ro.

fetele-sunt-rasfatateSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cum încearcă să le păcălească pe cele mici

Ajunși la disperare, soții chiar au recurs și la anumite tactici prin care să le convingă pe cele două fete să nu mai ceară păpuți. Aceștia le-au spus celor mici că nu sunt bani de jucării decât în ziua de salariu, adică o dată pe lună. Ba chiar și atunci încearcă să se ”fofileze”. Fără succes, însă.

„Că nu e de vârsta lor, că nu e pentru copii sau e pentru copii mai mari. Am încercat să recurgem și la o altă metodă, nu știm dacă este bună sau nu: Este puțin prea scumpă și nu se merită!’. Nu prea ține asta, dar mai încercăm așa ușor. Uneori, când chiar este prețul exagerat, înțeleg.”, a explicat Tavi Clonda.

„Am început să instituim metoda: Mami, cumpărăm jucării doar o dată pe lună, când ia mami salariul!’. Apoi zic: Nu a luat mami salariul, nu, nu a luat!’. Le duc așa cât mai mult.”, a completat și Gabriela Cristea pentru sursa citată.

Ce carieră își doresc cele două fete

Chiar dacă sunt prea mici ca să se poată vorbi despre așa ceva Tavi Clonda spune că fetele lui s-au arătat în repetate rânduri a fi atrase de televiziune. Acest lucru nu ar fi de mirare, întrucât ambii părinți sunt celebri, iar ele au crescut văzându-i zilnic la TV.

„Fetele își schimbă destul de des preferințele. O dată vor la televiziune ca mami, apoi vor cântărețe ca tati, apoi balerine sau pompieri. Sunt mici și se joacă acum. Dar le place televiziunea, mai nou cer și lavaliere, microfoane.

Le-am cumpărat microfoane de cântat destul de profi, că cele de jucărie nu le încântă, că nu se aude deloc”, a spus Tavi Clonda pentru Fanatik.

Vezi și Gabriela Cristea, fotografii rare în costum de baie! Tavi Clonda a surprins-o pe plajă, în Grecia!

Citește și:

Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la plajă. Cum a fost surprinși cei doi, după zvonurile că ar avea o relație

Vica Blochina împlinește 48 de ani! ”Un an cu multe încercări”. Vedeta chiar a avut gânduri legate de sinucidere și acum a spus și motivul