Nu trece nici o zi în care îndrăgitul artist și frumoasa lui soție să nu atragă atenția publicului cu pozele spectaculoase pe care le postează cu fetița lor Bella Victoria Margot.

Citește și: Îndrăgitul actor din „Mireasa din Istanbul” are mari probleme de sănătate. Medicii i-au interzis lui Özcan Deniz să se mai dea jos din pat. Iubita lui a amânat nunta

Tavi Clonda este foarte implicat în creșterea fetiței

Tavi a publicat recent o imagine cu el, iar aceasta a stârnit imediat amuzamentul internauțiilor. Artistul e foarte mândră că a devenit tată de fetiță, iar Gabriela Cristea nu pierde nicio ocazie să demonstreze acest lucru. Recent, ea l-a surprins pe Tavi în timp ce îi făcea baie micuței Victoria, având în cap o clamă roz, în formă de fluture. „Gata băița de seară”, a scris Tavi la imagine. Reacțile faniilor sunt savuroase.

„Clama face toata poza. Pe lângă frumusețea mica de fetiță,  logic”, „Apreciem exemplul pe care îl lași în urma ta”, „Felicitări pentru familia minunată pe care o aveți, felicitări tăticului care se implica alături de mămică în creșterea minunii, să fiți fericiți, să vă iubiți întotdeauna la fel de mult și să rămâneți mereu împreună, o familie”, au scris fanii.

 

Citește și: