Tavi Clonda este de părere că trăsăturile micuței se pot observa foarte bine din ecografie și lui i se pare că seamănă cu Victoria, fiica lor cea mare. Așadar, el și-a întrebat fanii dacă și lor li se pare la fel. „Sunt foarte emotionat sa impartasesc cu voi prima poza cu noua noastra minune din burtica lui mami Gabriela Cristea. Intrebare: seamăna cu Victoria?”#maieputin #bebenou #bellavictoriamargot#primapoza #zeita, a scris artistul  pe pagina lui.

 

Prezentoatoarea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”  mai are puțin și naște, iar Tavi este din ce în ce mai nerăbdător și entuziasmat, iar Gabriela Cristea a dezvăluit că deja ea și soțul ei au ales numele micuței. Mai mult, vedeta TV a precizat că se va opri aici și nu va mai face alt copil.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fetița va avea trei nume

„Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie. Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut. Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. Șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2. Are 3 nume copilul, ne-am gândit la el, dar îl vom spune de-abia după ce se naște. Numele nu sunt 100% românești, dar sunt nume de circulație internațională’, a dezvăluit Gabriela la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au o fetiță, pe Bella Victoria Margot, care a venit pe lume pe 23 septembrie 2017.

Citește și: