„Mă simt foarte fericit. Primăvara chiar a venit în sufletele noastre cu această floare. I-am și pus un nume de floare. O cheamă Iris. (…)  Gabriela a venit cu ideea numelui şi ne-a plăcut foarte mult. Fetiţa este foarte bine, a păpat, acum se odihnește, doarme. Gabriela trebuie să înceapă mobilizarea după operaţie. Este bine. Totul a decurs bine. Am depăşit episodul Andreei Bălan, am înţeles că nu a fost vorba despre o greșeală este un caz unic, nu a ținut de personalul medical, ci din contra acesta a ajutat foarte mult. Am avut emoţii diferite faţă de la Victoria. La Victoria a fost așa un nou început, o primă experiență.  (…) Totul este bine, suntem fericiţi. Sperăm și Gabriela să se recupereze cât mai bine după operație”, a spus Tavi.

Victoria și-a cunoscut surioara

Artistul a  mărturisit și când vor fi externate Gabriela și Iris. El a dezvăluit că soția și fiica lor vor petrece trei nopți în spital, iar miercuri le va lua acasă. Însă până atunci speră să se recupereze cât mai repede soția lui.

„Cred că marţi sau miercuri va fi externată. A fost şi Victoria la spital aseară, o să vină şi azi, în fiecare zi vreau să o aduc. Vrem să facă cunoştinţă. Aseară am ajuns cam târziu, cam pe la 19.30, dar o să o aduc azi mai devreme să stea cu Iris. A fost foarte simpatică. Nu a băgat-o în seamă pe Iris, chipurile. Mă trăgea pe mine de mână și pe Gabriela. Gabriela i-a dat de mâncare iaurt, desi nu mânca la ora aia, dar voia să fie băgată în seamă. A și plimbat-o cu căruțul, dar un pic. Și pe drum, după ce am plecat, jumătate de oră a zis numai Iris, chiar dacă nimeni nu mă crede nimeni. Exersa numele ei. Am și înregistrat-o. mi se pare fascinant”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars. „Iris a adus primăvara în sufletele noastre, dar şi căldură şi mult soare afară!”, a scris Tavi Clonda pe Instagram, alături de prima imagine cu fetiţa cea mică, Iris.
Gabriela Cristea a născut duminică. Ea a devenit mama pentru a doua oară la 44 de ani.

 

Citește și: