Chiar dacă cele două fetițe sunt lumina ochilor lor, acest lucru nu înseamnă că soții renunță la principiile lor. Un exemplu e faptul că Tavi Clonda nu o lasă pe soția lui să le ofere toată atenția ei doar celor mici. De pildă, nu concepe să nu doarmă cu soția lui.

Tavi Clonda, căsătorit de 7 ani cu Gabriela Cristea, a dezvăluit recent ceea ce crede el că e secretul unei relații sănătoase.

Dacă mulți ajung să își cam neglijeze partenerul odată ce au devenit părinți, atenția lor îndreptându-se în mod exclusiv către cei mici, ei bine Tavi Clonda a mărturisit că la ei în familie „copiii sunt copii, iar soțul este soț”!

Fiind întrebat dacă cele mici își doresc să mai doarmă alături de mama lor, din când în când, Tavi Clonda a explicat că fetițele au fiecare camera personală, iar el este cel care o are pe soția lui alături în fiecare noapte.

Desigur, dacă apar probleme, cei doi știu cum să le gestioneze, dar au decis să le învețe pe micuțele lor să doarmă singurele, pentru a putea petrece în continuare timp în doi.

„Vrând, nevrând, s-a schimbat (relația lor de când au apărut copiii – n.r). Totuși, nu ne-am culcat cu copiii, fiecare are camera ei.

Când dormi cu micuții, ei nu o să își mai dorească să stea singuri un timp. Am încercat ca seara să fie numai a noastră, în cazul în care nu sunt probleme, nu plâng sau nu este nevoie să mergem la ele.

Este greu, dar i-am spus Gabrielei: „Copiii sunt copii, soțul este soț”.

Același lucru este valabil și pentru mine. Nucleul unei familii se formează din soț și soție, iar copiii sunt fructele. Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine. (..) Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei.”, a declarat Tavi Clonda.

Vezi și Gabriela Cristea, schimbare spectaculoasă de imagine” Cum arată prezentatoarea TV acum: ”În sfârșit alt look… Doamne ajută! Acuma să mai și slăbești puțin”

Citește și:

Nadia Comăneci și soțul ei sărbătoresc 26 de ani de căsnicie! Mesajul gimnastei

Moment stânjenitor pentru actriţa Olivia Wilde, la lansarea noului ei film. Ce a pățit în timp ce era pe scenă