El a mărturisit că împreună cu Cristea au stabilit ca micuța să fie creștinată după Paște. Artistul a dezvăluit că sunt foarte norocoși că fiica lor, Victoria, este foarte cuminte, iar în timpul nopții nu se trezește dormind de la 23.00 la 8.00.

„Am avut treabă cu casa şi am amânat, dar este şi frig, Gabriela vrea să fie mai cald. Cred că undeva în aprilie, nu am fixat încă data. Nu vream să fie în post. Probabil că după Paşte ca să ne simţim noi mai bine. Am vrea cu mulţi invitaţi. Nu vrem să ne ferim, nu avem nimic de ascuns. Şi cu pozele pe Facebook, punem multe poze pentru că cei de acasă vor să ştie. Cei de acasă vor să știe detalii, ca să știe ce trebuie să facă. Poate îi inspirăm, mi se pare normal şi corect să nu ne ascundem”, a mai spus Tavi Clonda.

 

Artistul a precizat că el şi soția lor sunt foarte deschişi în ceea ce priveşte viaţa lor personală din respect pentru public. Mai mult, el a recunoscut că nu s-au gândit încă cum vor face fetița după ce și Gabriela se va întoarce la TV, dar probabil mama artistului va veni de la Brașov să stea cu nepoțica. Mai mult, Tavi a dezvăluit că în iunie vor pleca în prima vacanță în trei.

 

Citește și: