Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au dedicat total fetiței lor și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu ea. Însă ultima imagine postată de Gabriela, i-a alarmat pe fanii celor doi și i-a avertizat imediat că îi pun sănătatea micuței în pericol.

Tavi apare într-o imagine ținându-și fetița într-un port bebe, lipită de el, iar prezentatoarea TV a scris la imagine „Lipită de sufletul lui tati „. Însă, mămicile l-au avertizat imediat că acest mod de a purta copilul îi face de fapt rău micuţei. „Sistemul de purtare nu este ergonomic, copilul nu este atașat corect și i se presează coloana!”, „Felicitări tati, însă acest sistem nu este ergonomic şi face doar rău bebelinei. Puntea trebuie să susţină de la un genunchi la celălalt, iar spatele buretat îl obligă să aibă o statură dreaptă nenatural㔄Sunteți superbi doar că sistemul de purtare nu este ergonomic. Interesați-vă mai mult . Este pacat! (…) Este minunat să o simți lângă sufletul tău. dar într-un sistem corespunzător să nu dăuneze nici bebelului, nici părintelui”,  „Spatele nu trebuie să fie buretat, ci doar din material, iar picioarele copilului trebuie să aibe poziția M. (…) E foarte important ca bebelușul să stea corect, mai ales la fetițe”, au scris  repede câteva mămice.

taviSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Vă uitați la „Mireasa din Istanbul”? Actorul Özcan Deniz are o poveste de viață uluitoare care poate să bată scenariul oricărui film. A fost sărac lipit, iar la vârsta de 12 ani lucra într-o fabrică

Au devenit părinți pe 23 septembrie

Gabriela și Tavi au devenit părinți pe 23 septembrie și au ținut secret  numele bebelușei Victoria până în ziua în care a venit pe lume. Nașterea a fost filmată și au recunoscut că au avut foarte mari emoții.

Vedeta a născut prin cezariană, deși și-a dorit să nască natural. “Mi-e frică de naștere mai mult decât de momentul când o să vină ea. Aș fi vrut natural, dar nu mi-a ieșit pentru că am o trombofilie, sângele e subțiat și există riscul unei hemoragii. Nu e ceva grav, multe femei au”, a spus ea

Citește și: