Totul a pornit de la îndepărtarea unei pielițe, ceea ce a dus la apariția unei infecții serioase.

Artistul a recunoscut că nu a dat mare importanță la început, dar când a văzut că situația se agravează s-a văzut nevoit să ceară ajutorul medicilor.

Acesta a povestit la Antena Stars că și-a smuls o pieliță de la o unghie, iar la câteva zile distanță, degetul a început să i se umfle foarte tare.

”Am făcut o infecție la unghie. A început așa ușor, mi-am smuls o pielița, ceea ce le sugerez celor de acasă să nu facă, să nu smulgă pielițe, să nu roadă unghii, să nu facă prostii din astea. Nu știu cum s-a întâmplat.

Astea sunt chestii pe care nu le bagi în seamă, sunt niște ticuri. Și am lăsat acolo, probabil, o parte deschisă și mi s-a infectat. Am zis, lasă că… mici chestii așa, dureri mititele mai sunt zilnic. Te mai înțepi în ceva și am zis: lasă, că trece. Și o zi, două, trei, patru, când duminică dimineață era dublu degetul.

Și m-am panicat, îți dai seama! Eram și la Brașov, am venit la București. M-am dus până la urmă la spital.

Am fost la urgențe, am făcut drenaj acolo. M-a pansat, ce-a făcut, și am un pansament acum. Trebuie să mă duc să îl schimb. Voi vedea cum evoluează.

Ideea este că mă simt bine, nu am făcut temperatură, nu am făcut alte complicații, deocamdată, și sper să rămână așa și să se vindece.”, a declarat Tavi Clonda pentru sursa citată.

Intervenția a durat jumătate de oră și a fost fără anestezie

Tavi Clonda a povestit că intervenția a durat aproape o jumătate de oră și a durut foarte tare, mai ales că nu i-a fost aplicată nicio anestezie. Acum, soțul Gabrielei Cristea trebuie să fie foarte atent și să poarte mereu bandaj, pentru a nu se infecta.

”A durat un pic, 20 de minute, jumătate de oră. M-a durut că a fost pe viu, dar am rezistat și sper să fie în continuare ok treaba.

Dar important este că mă simt bine, nu mă doare, dar oricum durează un pic recuperarea, că na, fiind rană deschisă acolo, trebuie mereu purtat bandaj, să nu intre praf, mizerie.

Am tot citit și pe net, mi-au zis și doctorii, pot degenera dacă nu mergi la timp.”, a mai declarat Tavi Clonda.

Artistul a și publicat în urmă cu câteva ore un clip în care poate fi văzut în piscina familiei, una cu apă sărată, cu degetul în sus, deasupra apei, pentru a nu îl uda.

Ulterior, a mai transmis un mesaj fanilor: ”Dragilor, puneti sanatatea pe primul loc… cand nu esti atent, corpul iti da semne, noi doar trebuie sa le ascultam… Va multumesc pentru mesaje si sustinere…”.

cu-degetul-bandajatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vezi și Lecția învățată de Gabriela Cristea după un divorț și mai multe relații eșuate

Citește și:

Fiica Biancăi Drăgușanu, ca o păpușă în ținuta Dolce & Gabanna. Cât costă rochia cu maci, asortată perfect cu sandalele

Alain Delon și-a vândut colecția de artă. Câți bani a încasat actorul francez, care are și testamentul pregătit