„A venit momentul unei schimbări….oare va fi o schimbare majoră?”, a scris Tavi la o poză cu el, iar ulterior a postat o altă imagine în care se vede marea schimbare pe care a decis să o facă. Mai exact, artistul a renunțat la plete și s-a tuns scurt. Însă noul look îl prinde de minune și a fost imediat lăudat pentru inițiativa lui, fiind mult mai evident acum că fetița seamănă mai mult cu el.

Tavi a renunțat la pleteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Ori ce schimbare vei face tot frumos ești,sunteți o familie de oameni frumoși!”, „Îți stă bine cu noua coafură,  să vă trăiască fetița e minunată și seamănă cu tati” sau „Schimbarea pe care ai făcut-o te prinde foarte bine, aceasta tunsoare te întinereste foarte mult”, au fost câteva dintre mesajele faniilor.

Citește și: Delia și-a șocat fanii cu o declarație: „Nu vreau să mor…”

Au devenit părinți pe 23 septembrie

Gabriela și Tavi au devenit părinți pe 23 septembrie și au ținut secret  numele bebelușei Victoria până în ziua în care a venit pe lume. Nașterea a fost filmată și au recunoscut că au avut foarte mari emoții.

Vedeta a născut prin cezariană, deși și-a dorit să nască natural. “Mi-e frică de naștere mai mult decât de momentul când o să vină ea. Aș fi vrut natural, dar nu mi-a ieșit pentru că am o trombofilie, sângele e subțiat și există riscul unei hemoragii. Nu e ceva grav, multe femei au”, a spus ea

Citește și: