„Contează oamenii cu care te înconjori. Când ești tânăr, ți se pare că poți face orice, că ești buricul pământului. Aici intervin greșelile majore. Depinzi de oamenii din jurul tău. Ei te ridică, îți mai dau o palmă… Sau tu realizezi acest lucru… Sau cei de acasă, familia…

Am avut un mare noroc, pentru că toate care mi-au venit, marile show-uri, Teatrul Odeon, popularitatea, le-am primit când aveam o familie, responsabilități, aveam deja copii. Toate astea m-au ținit cu picioarele pe pământ, aveam deja un sprijin”, a declarat Pavel Bartoș.

Dacă mâine pierd tot pot să o iau de la zero. Sunt un om care se poate mulțumi cu puțin”

Ca familist convins, actorul actorul subliniază importanța de a avea armonie acasă. Căsătorit de aproape două decenii și tată de trei fete, Pavel Bartoș este convins că familia este motorul în tot ceea ce face, dar și că succesul și situația materială bună nu i-au dat dependență.

„Dacă mâine pierd tot pot să o iau de la zero. Sunt un om care se poate mulțumi cu puțin, nu sunt o persoană care trăiește în lux.

Normal că tâjesc după o decență a traiului, dar cât timp sunt sănătos pot să o iau oricând de la capăt. Am motivația clară: copiii și familia – pentru ei pot să mut munții. Sunt omul care se bucură zi de zi de ceea ce are”, spune acesta.

Actorul a povestit și mici frânturi vin viața de ”acasă”, în care personaje principale sunt fiicele sale.
„Îmi amintesc și acum de primele reacții ale Evei, fata mea cea mare. Când mă vedea la televizor se ducea și pupa ecranul. Iar despre Rita, mijlocia, îmi amintesc când stăteam într-o seară împreună la televizor și mi-a spus: „Tati, dar tu unde ești, aici sau în televizor?”.

Cea mică a crescut cu mine la televizor sau în teatru și ei i-a fost cel mai ușor. Dar Eva a simțit toată tranziția, de la un tată cu care mergea în parc și pe care nimeni nu-l băga în seamă, la domnul Bartoș care este solicitat să facă poze. Nu înțelegea de ce oamenii vin și vorbesc cu mine”, a adăugat actorul.

Ce mari și frumoase s-au făcut fetele lui Pavel Bartoș! ”Cea mică e…”

pavel-si-mezina-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cum le-a educat prezentatorul TV și ce spune despre actuala generație

Și tot recent, actorul povestea despre relația speciuală pe care o are cu fetele sale. Pavel Bartoș recunoaște că nu este genul de părinte tradiționalist și preferă să le ofere libertate celor trei fiice.

Interviu EXCLUSIV Pavel Bartoș: „Copiii sunt sănătoși și atunci eu sunt foarte fericit”

Prezentatorul TV a mai spus că și-a încurajat copiii să facă exact ce își doresc și nu știe dacă vreuna dintre ele îi va călca pe urme sau nu.

Fiica cea mare, Eva, are 19 ani, Rita 15 ani, iar mezina familiei, Sofia, are aproape 9 ani.

Fiica lui Pavel Bartoș a împlinit 18 ani. Mesajul superb pe care i l-a transmis actorul

„Ideea este că, în general, copiii din generația asta sunt foarte deștepți. Ei trebuie doar să decidă. Trebuie să le oferim modele, trebuie să le arătam lucruri, dar nu trebuie să îi desconsiderăm, trebuie doar să le oferim opțiuni și să fim alături de ei și să le arătam calea bună, dar calea cea bună o hotărăsc ele. Nu înseamnă că ceea ce e bun pentru noi e bun și pentru ei”, declara prezentatorul TV.

Vezi și Pavel Bartoș, capul familiei încă de la 16 ani! Actorul lucra din greu, muncă fizică, chiar dacă era la școală: „Eu în două cămăși am făcut tot liceul”

Citește și:

Geanina din Las Fierbinți, o mireasă superbă. Anca Dumitra a făcut nuntă cu fermierul austriac

Cum a reacționat iubitul, Glance, când Adina de la Heaven și-a tăiat jumătate din sâni: „Nu i-am cerut părerea!”